Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Penseel werkt niet in Illustrator
U kunt Illustrator gereedschap Penseel oplossen met behulp van het deelvenster Lagen om te bepalen of de laag die u probeert te schilderen op is vergrendeld of onzichtbaar . Ook bepalen of je probeert te schilderen met een voorgrond kleur die identiek is aan de achtergrondkleur . Nadat u deze taken uit te voeren , zal Penseel hervat werken voor uw vector illustraties . Als je bezig bent rasterafbeeldingen , zoals JPEG of GIF 's , zodat " Penseel " door de foto's op venster Illustrator applicatie te slepen , in plaats van laden ze via Open commando van het menu Bestand . Deelvenster Lagen

Illustrator
Lagen kunt u toevoegen, verwijderen en zet eigenschappen voor de virtuele transparanten die helpbestand Illustrator verwijst als " lagen . " De items in het deelvenster Lagen vertegenwoordigen de lagen in de afbeelding momenteel in de geladen applicatie . Elk item heeft twee iconen op zijn linkerkant. Een is een oog icoon , die de zichtbaarheid van de laag vertegenwoordigt . De andere icoon is een hangslot , waardoor of voorkomt schilderen of het maken van enige vorm van markering op de laag . Het instellen van deze twee iconen op hun juiste stand staat zal stellen Penseel werken .
Beeldscherm Lagen

Als Paintbrush niet werkt , klikt u op het menu " Venster " , die toont een lijst van panelen voor het beheer van uw Illustrator- afbeeldingen . Klik op de " Lagen " punt aan het deelvenster Lagen weer te geven , draai dan het pictogram in de gaten voor de laag die u zoekt op te schilderen . Klik ook op uit het slotje zodat u markeringen op de laag kan maken .
Kleur

Paintbrush
kan lijken niet te werken omdat u tekent met een voorgrond kleur die overeenkomt met de achtergrondkleur . Dit is een beetje als het schrijven op een stuk papier met krijt . Het gebrek aan contrast voorkomt dat u het zien van uw merken , hoewel de cijfers zijn er . Om te bepalen of dit de reden is waarom Penseel lijkt te zijn gebroken , kijk naar de tweede meest linkse drop- down controle boven het tekenpapier . Deze controle kunt u de lijnkleur , dat is de voorgrondkleur voor Penseel en andere tekentools selecteren . Als de kleur deze controle wordt momenteel de weergave is hetzelfde als de achtergrondkleur van je canvas , heb je de " krijt op papier " probleem . Oplossen van het probleem door te klikken op een andere lijnkleur .
Change Background Color

veranderen kleur van het doek is een andere manier om Penseel aan het werk , als de kleur je bent probeert te schilderen met kleur overeenkomt met het canvas 's . Verander de achtergrond door het toevoegen van een gekleurde rechthoek die het doek dekt . Klik op het pictogram pictogrammenkolom vorm van een rechthoek , klik boven en aan de linkerkant van de top van het doek is linkerhoek . Sleep naar beneden en naar rechts totdat de cursor onder en rechts van het doek is rechtsonder , dan de muisknop los . Deze acties hebben betrekking op de doek met de rechthoek , maar het inkleuren van de rechthoek is nog steeds nodig . Klik op de meest linkse besturing boven het canvas om een galerij van gekleurde stalen , die vulling kleuren voor de rechthoek uitmaken geven . Klik op een van de stalen om de rechthoek te vullen , en dus uw achtergrond . Om te voorkomen dat per ongeluk klikken op de rechthoek als u uw afbeelding te schilderen , te vergrendelen laag van de rechthoek door te klikken op het pictogram hangslot voor het gemarkeerde item in het deelvenster Lagen .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe je foto's krijgen van Illu…
·Hoe te dupliceren & Rotate obj…
·Hoe maak je een Water Ripple E…
·Kan ik Lijn ankerpunten in Ill…
·Hoe te Cartoon Pictogrammen ma…
·Hoe u de juiste tool in Adobe …
·Hoe te Arcs in Adobe Illustrat…
·Hoe te draaien Met Stap en her…
·Hoe te Lips Met behulp Type in…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
Wat is WordPerfect Office 12 ? 
  Software Articles
·Hoe te converteren naar 8 bits in Photos…
·Hoe te installeren MS Money 99 Basic op …
·Hoe je twee getallen aftrekken in Excel …
·Hoe PDF-bestanden bewerken in Acrobat 8 
·Hoe je meerdere AVI- bestanden branden o…
·Belangrijkste redenen voor Microsoft Exc…
·Hoe kan ik een persoon in een foto in Ph…
·Hoe te gebruiken Photoshop om overbelich…
·Hoe te animeren in Photoshop Elements 6.…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com