Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Hoe u de juiste tool in Adobe Illustrator Kies
Adobe Illustrator is de première programma voor computer vector tekening . Een van de sleutels tot succes gebruik van Illustrator is om het juiste gereedschap voor elke job te kiezen . Wat je nodig hebt
Adobe Illustrator voor Macintosh of PC versie 10 of hoger
Toon Meer Aanwijzingen
Kies een Selection Tool
1

Kies tussen het zwart en wit pijlen op de top van de Toolbox . De zwarte selecteert een hele object . De witte pijl selecteert punten of lijnsegmenten binnen een object . Kopen van 2

Gebruik de toverstaf om alles in een bestand met dezelfde kleur te selecteren . De toverstaf werkt het beste voor kleur bewerken foto's of tekeningen in Adobe Illustrator .
3

Selecteer de lasso als u wilt punten te selecteren . De lasso tool laat u alleen de punten die je wilt in een gebied te selecteren .
Kies een tekengereedschap
4

Trek rechte en gebogen lijnsegmenten met de pen tool . Het laat je tekenen door elke keer dat u op plaatsen neer elk punt afzonderlijk . U kunt ook gebruik maken van de pen tool om ankerpunten te bewerken in vormen .
5

Tekst toevoegen met het type gereedschap . Dit gereedschap heeft een foto van de letter "T " op het. Selecteer gewoon deze tool en klik een keer om te beginnen met typen .
6

Maak rechte lijnen met behulp van de lijn tool. In tegenstelling tot de pen tool , de lijn tool maakt alleen rechte lijnen . Nadat u op een eerste punt neer te zetten en klik nogmaals om het tweede punt van de lijn te plaatsen , zal Adobe Illustrator deactiveren van de functie
7

Maak basisvormen met behulp van de rechthoek tool. De knop voor de rechthoek tool is een stevig gevulde rechthoek .
8

Laat de kwast hulpmiddel helpen om patronen te maken met penseel streken als u tekent . U kunt ook uw penseel in op maat gemaakte vormen .
9

Houd uw creativiteit stromen met behulp van het potlood om lijnen te tekenen uit de vrije hand . Zolang je houd je muisknop ingedrukt , zal u een doorlopende lijn die zal bewegen in elke richting te maken .
Gebruik de juiste wijzigen Tool

Distort lijnen 10 met de warp tool. De knop warp tool heeft een afbeelding van een vinger vlekken een lijn op. Deze tool zal u toelaten om te vormen in Adobe Illustrator verstoren door op lijnen .
11

Een object roteren met het gereedschap Roteren , die een beeld van een cirkelvormige pijl op de knop heeft . Maar eerst , gebruikt u de zwarte pijl op het item dat u wilt roteren selecteren .
12

Verander de grootte van een object , terwijl het dezelfde verhoudingen , met behulp van het gereedschap Schalen . Kies gewoon de schaal gereedschap , en je kunt een object slepen naar elke grootte .
13

wijzigen van een vorm met freetransform . Met deze tool kunt u elk type vervorming , zoals kromtrekken , schalen en roteren doen . Gebruik deze Adobe Illustrator tool om een ​​verstoring van toepassing op slechts een paar punten .
Bepaal Welke Gradient Tool Om
gebruiken 14

Bepaal de richting van een lichtbron met behulp van de gradiënt tool. Klik en sleep om te bepalen waar het lichtste deel en het donkerste deel van je verloop zal optreden .
15

Pak een specifieke kleur uit een afbeelding met het pipet . Kies een kleur met de pipet en het zal verschijnen op de bodem van de Toolbox . Slepen en neerzetten deze kleur in een stalenbibliotheek om later twee vormen samen te gebruiken in Adobe Illustrator .

Blend 16 met het hulpmiddel blend . Deze tool zal goed werken voor speciale effecten . Het kan ook helpen verbinden twee cirkels in een cilinder .
Begrijp Welke Cutting Tool om
17

Cut paden in gebruik door functie schaar . Gebruik de witte pijl op een punt dat u wilt knippen selecteren . Zodra het punt is geselecteerd , klikt u op het met het gereedschap schaar .
18

Definieer gebieden van een afbeelding als een ander met behulp van de slice tool. Klik en deze tool te slepen om het gebied van een afbeelding te scheiden selecteren .
19

Carve in een object met behulp van het mes gereedschap , in de schaar pop - out menu . Selecteer een object met de zwarte pijl . Klik en sleep het mes over het doel te hebben de lijnen verbreken en toetreden tot het maken van interessante effecten in Adobe Illustrator .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe te Illustrator -bestanden …
·Hoe te te bekijken Alleen de r…
·Dragen van een Excel tabel in …
·Hoe maak je een dubbelzijdig d…
·Hoe te Turn on Pendruk in Illu…
·Hoe je krabbel Kunstwerk in Il…
·Hoe te Label Frames maken met …
·Visio tekeningen maken met Ado…
·Hoe maak je een eenvoudig logo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren naar html mail naar t…
·Hoe te Bullets in Powerpoint degraderen 
·Goede titels voor PowerPoint Budget 
·Hoe te Cellen op Microsoft Excel Add 
·Hoe je de ISO branden op CD behulp Alcoh…
·Illustrator : Hoe EPS importeren & Verwi…
·Rekenkundige functies van MS Word 
·Hoe maak je een URL bewerken in Excel me…
·Hoe te verplaatsen of Overdracht van Med…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com