Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Hoe maak je een eenvoudig logo in Illustrator Maak
Het creëren van een simpel logo in Adobe Illustrator is een goed uitgangspunt vertrouwd te raken met de grafische vormgeving programma 's bijna onbeperkte mogelijkheden voor het creëren van professionele kunstwerken . Een nette , eenvoudige en professionele logo kan worden gemaakt in ongeveer 10 minuten , maar Illustrator is ook vol met de functies die nodig zijn om complexe , dynamische grafische ontwerpen met oogverblindende special effects . Wat je nodig hebt
Adobe Illustrator
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op " File " in Adobe Illustrator en selecteer " New " ( " Ctrl " + " N " ) . Klik op "View " en selecteer " Toon linialen ' ( " Ctrl " + " R " ) . Klik op de bovenste liniaal en sleep naar beneden een " leidraad " om over de 7 - inch lijn . Klik op de linker - zijkant liniaal en sleep een richtlijn om de 1,5 - inch lijn , klik dan op de linker - zijkant liniaal weer en sleep een richtlijn om de 9,5 - inch lijn . Klik op de bovenste liniaal weer en sleep een richtlijn om de 4 - inch lijn . Klik op de kruising tussen de twee linialen en sleep de " heerser reset " om de linkerbovenhoek waar de richtlijnen kruisen . Dit zal een simpel logo meet 8 cm lang en 3 cm in hoogte in de blauwe richtlijnen aan te maken . Kopen van 2

Klik met de linkermuisknop op de " Rectangle Tool 'op de Tool Palette en een banner te creëren door met de linkermuisknop klikken op de links leidraad die u hebt gemaakt , van 0,5 inch naar beneden , dan is het slepen met de linker muisknop ingedrukt te houden totdat u helemaal rechts leidraad bereiken . Sleep de leidraad naar het 2.5 - inch lijn dan los . Op de Tool Palette , klik dan op de " Fill " icoon ( de grote massieve plein aan de onderkant van het palet ) . Klik op de " Pure Red " icoon op het palet Stalen ( de lege plein met de rode diagonale lijn ) . Klik op de " Line" icoon ( de alternatieve icoon om " Fill " ) en selecteer de " Geen " icoon op het palet Stalen .
3

Selecteer de rode banner die u hebt gemaakt met de linksboven pijl " Selection Tool " ( " V " ) en klik en houd de " Scale Tool . " Beweeg de muis over en selecteer de " Shear Tool " uit het drop - down menu dat verschijnt . Klik op de rechterkant van uw rode banner en , houd de muisknop ingedrukt , beweegt de rechterzijde van de banner tot het einde raakt de bovenkant leidraad . Je moet nu een banner schuin van links naar rechts .
4

Klik met de linkermuisknop op de " Rectangle Tool ' weer en houd de muisknop en te verplaatsen naar de " Ellipse Tool " ( " L " ) . Klik en houd op het 0,5 - inch lijn naar beneden en 0,5 - inch lijn links , sleept u de ellips aan de rechterzijde en de release op het 7,5 -inch lijn en 2,5 centimeter naar beneden . Klik op de " Witte " swatch . Je hebt nu twee rode beugels met lege witte ruimte in het midden .
5

Klik op de " Type Tool " in het Tool Palette ( " T " ) . Uit het menu " Tekens " kies het lettertype " Arial Black" en zet deze op " 48 pt . " Typ de woorden : " De Logo Creator " en terwijl de tekst nog steeds is geselecteerd , houdt u de toets " Alt " en verplaats de tekst boven en naar links een zeer kleine afstand laat dan los . Klik op de " Rood" swatch . Je hebt nu rode tekst met een eenvoudige zwarte , slagschaduw .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe te Shadows Toevoegen aan l…
·Hoe te Envelope Distort gebrui…
·Hoe kan ik een Word- Mark logo…
·Hoe je Adobe Illustrator CS2 I…
·Hoe te verwijderen buiten het …
·Hoe te Illustrator -bestanden …
·Illustrator DVD Cover Project …
·Hoe maak je een vlinder in Ill…
·Hoe maak je een tijdlijn in Il…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Zoo Tycoon 2 Tips 
·Hoe kan ik een gebruiker toe aan Skype o…
·Hoe maak je een query te optimaliseren i…
·Hoe kan ik Excel Voorspelling Functie Ge…
·Hoe kan ik een Em Dash in InDesign 
·Hoe te openen WordPerfect documenten met…
·Tutorial over het maken van penselen in …
·Hoe maak je een WordPerfect- bestand con…
·Hoe te openen File Extension JNLP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com