Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Hoe te Lips Met behulp Type in Illustrator Maak
Adobe Illustrator maakt amateur- en professionele ontwerpers maken schaalbare vector afbeeldingen worden gebruikt en gewijzigd zonder enige verslechtering van de kwaliteit . De mogelijke resultaten van een Illustrator- creatie zijn eindeloos als je fantasie combineert met de duizenden tools en effecten van het programma biedt . Met behulp van een handvol van deze , kunt u woorden vorm van lippen , perfect voor een Valentijnsdag -kaart of andere romantische groet te creëren . Instructies
1

Open Adobe Illustrator en maak een nieuw document . Kopen van 2

Selecteer het gereedschap " Ellipse " uit het " Tools" -paneel. Klik en sleep de cursor naar een breed ovale , loslaten toen tevreden te vormen . Klik een tweede keer ergens op uw kunst boord om de " Ellipse " opties weer pop - up , en klik op "OK " zonder iets te veranderen aan een ellips identiek aan de vorige te maken .
3

Sleep de tweede ellips naast de eerste , zodat ze iets overlappen . Selecteer beide ovalen door op ' Shift ' op uw toetsenbord tijdens het klikken . Zoek de " Pathfinder " -scherm en klik op " Unite , " onder " Shape Modes . " Paden van de twee ovalen ' zullen fuseren .
4

Selecteer het gereedschap " Penseel " uit het " Tools" -paneel. Teken een langwerpige kegelvorm met de basis van de kegel overlappen de zijrand van een van de ovalen , verspreid precies hoogte , de punt van de kegel lijkt te verlenging van de ovaal
5

Selecteer de conus je gewoon trok . Hit " Ctrl " en " C " naar het object , dan druk "Ctrl " en " V " om een identieke conus plak kopiëren ; dit zal verschijnen reeds geselecteerd . Selecteer " object " en vervolgens " Transformatie , " dan " Reflect . " In de " Reflect " box opties , kies " Vertical" als uw as. Klik op " OK ", en sleep je conus op zijn plaats op de tweede ovale
6

Hold " Shift " en klik op alle drie de objecten aanwezig : . De samengevoegde ovalen en beide kegels . Selecteer " Unite " weer uit de " Pathfinder " paneel om de paden te treden. Verwijder onnodige ankerpunten door het selecteren van de functie " Direct selecteren " uit het " Tools" -scherm , klikken de ongewenste ankerpunt en te kiezen voor " Verwijder geselecteerde ankerpunten " in de " Control" -paneel .
7

Selecteer het gereedschap " Penseel " uit het " tools" -paneel. Teken een vorm die lijkt op een eenvoudig blad om je onderlip vormen .
8

Breng eventueel wijzigingen aan de vorm van je lip contouren functie " Direct selecteren " . Verplaats ankerpunten door te klikken en te slepen of hoeken aanpassen door te slepen tot het gewenste resultaat .
9

Klik op het gereedschap " Selectie" in het " Tools" -paneel. Selecteer een van de lippen . Lokaliseren ' Swap Vulling en lijn "in het" Tools " -paneel - het ziet eruit als een gebogen pijl met twee punten - en klik erop . Selecteer de andere lip en doe hetzelfde .
10

Selecteer het gereedschap " Type" van de " Tools" -paneel. Klik op de kunst boord om de cursor te plaatsen . Voer het type dat u wilt hebben weergegeven in de bovenlip . Kies de functie " Selectie" van de " Tools" palet en kies de je hebt opgegeven type. Stel je kleur in het "Extra " -paneel door te dubbelklikken op de " Fill " kleur. Kies uw gewenste lettertype en de grootte van het " karakter" -paneel. Herhaal dit met het type van de onderlip . Sleep beide stukken van het type boven op de lippen waarvoor zij bestemd zijn .
11

rechtermuisknop op het type boven op de bovenlip en kies " Arrange 'en vervolgens' Naar achtergrond . " Laat het gekozen type en houd " Shift " terwijl u op de bovenlip , zodat ze beide zijn geselecteerd . Kies ' Object ' en vervolgens ' Omhulsel vervormen " en " Maak met Top Object . " Het type zal de vorm van de bovenste lip vullen . Herhaal met de onderlip en onderkant set van het type .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe je afbeeldingen in Illustr…
·Hoe Set Up Bamboe Met Illustra…
·Hoe te Text Hou Van Woordafbre…
·Hoe maak Adobe Illustrator Ver…
·Lichteffecten Illustrator Tuto…
·Hoe hebben Aquarel Wolken op I…
·Hoe maak je een superheld make…
·Hoe te Trim Marks in Illustrat…
·Hoe te Paden combineren in Ado…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een enquête ontwerpen in Mi…
·Hoe te configureren Adobe Contribute voo…
·Hoe kan ik een Word- Index Bereid Vanuit…
·Hoe MP3 Sound Bytes opnemen 
·Hoe te Autofill In een Excel -werkblad 
·Hoe te Games Overdracht van computer naa…
·Hoe je Bluetooth uitschakelen op een Tos…
·Hoe maak je een PRN converteren naar CSV…
·Hoe PDF 's converteren naar JPG 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com