Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Illustrator Brekende Problemen
Adobe Illustrator CS5 bevat een onzichtbare pixel raster op elk document . Standaard is elk nieuw document gebruikt dit raster om objecten te breken . In de meeste gevallen is dit een voordeel , omdat het zorgt ervoor dat objecten worden uitgelijnd zoals u ze bedoeld . In sommige omstandigheden echter , kan dit onverwachte resultaten opleveren . U kunt deze optie uitschakelen aan de onderkant van het dialoogvenster Nieuw document , of in het deelvenster Transformeren terwijl u werkt aan een document . Om het raster uw werk is snapping te zien , selecteer " Raster tonen " uit het menu View . Fijne lijnen en details

hebben van fijne lijnen of andere kleine details uitgelijnd op het pixelraster kunt uw kunstwerk verstoren . Omdat de pixel raster is gebaseerd op 1 - pixel pleinen , lijnen die minder dan een pixel breed of fijne details zoals hoeken kan vervormd worden wanneer ze worden uitgelijnd op het raster zijn . Bijvoorbeeld , een 0,5 pt . wordt afgerond op 1 pt . en een 2,4 pt . lijn wordt naar beneden afgerond op 2 ptn. Schakel ' Uitlijnen op pixelraster " optie als u van plan om fijne lijnen of details in je werk te gebruiken .
Breken om objecten in tekengebieden

In Illustrator CS5 je kunnen meerdere tekengebieden hebben in hetzelfde document . Elk tekengebied gebruikt zijn eigen grid coördinaten op basis van eigen heersers . Als u een object maakt , wanneer deze uitgelijnd op het pixelraster , het kan niet in de juiste uitlijning van het tekengebied . Om objecten te voorkomen dat verkeerd op het tekengebied als u Artboard gebruiken Bewerken te verplaatsen of de grootte van het tekengebied , gebruikt u de Artboard Edit Control panel om ervoor te zorgen dat het tekengebied coördineert het gebruik gehele getallen .

anti - aliasing

Soms snapping kunt uw werk vervormen als anti - aliasing wordt ingeschakeld . Bijvoorbeeld , als u een pad of een lijn die is een pixel breed , dat is niet precies op de grid te tekenen , de snap beweegt de lijn , zodat deze is uitgelijnd met het raster . Tegelijkertijd , anti - aliasing probeert de oorspronkelijke lijn te behouden . Het resultaat kan een lijn die 2 pixels breed zijn , en in een lichtere kleur dan u oorspronkelijk trok het. Om dit , schakelt u "Anti - Aliasing " of " Uitlijnen op pixelraster ", of ervoor zorgen dat uw lijnen zijn precies op de grid bij de opstelling ervan .
Tekst omzetten naar Objects < br >

Adobe Illustrator gebruikt verschillende algoritmes voor anti - aliasing tekst in vergelijking met die het gebruikt voor objecten . Als u tekst omzetten naar contouren , of de tekst anderszins omzetten in een object , kan de tekst worden vervormd wanneer het uitgelijnd op het pixelraster . Hoe kleiner de tekst is , hoe sterker deze verstoringen kunnen worden , zoals het voorbeeld van een brief dikker of dunner dan ze zou moeten zijn . Om dit te voorkomen , behoudt mogelijk de tekst telkens zonder deze te converteren naar een object , of schakel de instelling ' Uitlijnen op pixelraster " voordat het wordt omgezet .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe Set Up Bamboe Met Illustra…
·Hoe te Delen van Paths Delete …
·Hoe maak je een kostuum masker…
·Hoe maak Illustrator Previews 
·Hoe te Draai de View in Illust…
·Hoe om te doen inktvlekken in …
·Hoe maak je een Texture Make O…
·Hoe maak je een Scatter symboo…
·Hoe maak je een webpagina ontw…
  Related Articles
Hoe te afdrukproblemen Fix in boek Fold 
Problemen uploaden Word-documenten naar …
Hoe om problemen in Word 2007 Fix 
Installatie Problemen met WordPerfect 12…
Problemen bij de installatie van Office …
Word Document Problemen 
Software voor het typen Math Problems 
Problemen met Acrobat 9 Pro Met Word 200…
Problemen met het openen van Word docume…
  Software Articles
·WMV naar FLV Conversion 
·Hoe te wijzigen naar een WAV 
·Hoe kan ik wijzigen uitgaande mail serve…
·Hoe om te controleren voor certificaatin…
·Hoe uw eigen Resident Room Signs Make 
·Hoe te Streaming Radio Capture 
·Verschil tussen Photoshop CS2 en CS3 
·Wat is Asus FancyStart ? 
·Hoe maak je een geldige Windows Installe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com