Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Wat is Asus FancyStart ?
ASUS FancyStart is een hulpprogramma opgenomen met een aantal ASUS computers . U kunt gebruik maken van ASUS FancyStart naar het startscherm dat verschijnt wanneer u de computer aanzet wijzigen . ASUS FancyStart kunt de standaard boot logo afbeelding te veranderen , voeg een aangepaste achtergrond of voeg een speciaal frame . U kunt ook aanpassen van het geluid dat wordt afgespeeld wanneer het opstartscherm wordt weergegeven . Gebruik

U kunt ASUS FancyStart openen via het menu Start door te klikken op "Start" te klikken op " Alle programma's , " de map " ASUS Utility ' te selecteren en op " FancyStart . " Als u niet beschikt over geïnstalleerd , kunt u deze downloaden van de downloadpagina op de ASUS support website . FancyStart is een optioneel programma , dus je kunt het verwijderen van het Configuratiescherm als u niet van plan over het gebruik ervan .
Beelden

U kunt een aangepaste logo ingesteld foto , achtergrond of frame beeld door te klikken op de " beeld ", " achtergrond " of " Frame" opties in het FancyStart venster ASUS . FancyStart bevat diverse achtergrond en frame beelden , maar u kunt ook uw eigen toe te voegen . U vindt een voorbeeld van uw eigen opstartscherm kunt zien als je het te configureren . U kunt op de " Single ", " Sequence " of " Random " opties om een beeld te gebruiken , gebruikt u de afbeeldingen in een bepaalde volgorde of willekeurig elke keer dat u opstart een afbeelding selecteren .
< br > custom Images

U kunt op de " add " knop op de foto , achtergrond of frame secties om een ​​aangepaste afbeelding toe te voegen . Alle beelden moeten van 1024 x 768 pixels of kleiner . Beeld en achtergrond afbeeldingen moeten in JPG of BMP-formaat , terwijl framebeelden moet in PNG-formaat . De aangepaste afbeeldingen die u toevoegt, worden weergegeven in de ASUS FancyStart lijsten .
Geluiden

U kunt een geluidsbestand te selecteren door te klikken op de optie "Geluid" . Selecteer een van de opgenomen geluidsbestanden door erop te klikken , het begint te spelen , zodat je het geluidseffect kunt een voorbeeld . U kunt ook op de knop 'Toevoegen' en voeg geluidsbestanden in WAV-formaat . Gebruik de schuifbalk onderaan het venster om te bepalen hoe lang het geluidsbestand afgespeeld en klik op ' OK ' om uw instellingen toe te passen . U vindt de eigen opstartscherm kunt zien en horen uw geselecteerde geluidsbestand als u de computer opnieuw op te starten .
BIOS

ASUS FancyStart afhankelijk van een instelling in uw ASUS BIOS van de computer . ASUS FancyStart wordt niet geopend als de FancyStart BIOS-instelling ASUS is uitgeschakeld . U kunt het BIOS te openen door de computer opnieuw op te starten en druk op " F2 " wanneer het opstartscherm wordt weergegeven . Voer de sectie Geavanceerd in het BIOS en zoek naar de " ASUS FancyStart " BIOS-instelling . Sommige computers kunnen een andere toets gebruiken in plaats van " F2 " ; documentatie van uw computer voor meer informatie raadplegen

.

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je een Freeze in Fix …
·Microsoft Registry Repair Tool…
·Hoe je fouten met Chkdsk herst…
·Hoe te Vertical Sync onderbree…
·Hoe maak je een tar.gz bestand…
·Hoe maak je een Floppy Image F…
·Ubuntu te converteren MKV naar…
·Het downloaden van Windows Def…
·Hoe maak je foto's op een besc…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Kunt u afdrukken van een Kindle boek heb…
·Excel Programming Tutorial 
·Hoe een bestand te comprimeren met 7 Zip…
·Hoe te Citations toevoegen in Microsoft …
·Hoe maak je een 3 - D animatie Photoshop…
·Hoe kan ik een handtekening in Thunderbi…
·Hoe maak je een Nature logo in Photoshop…
·Wat is Windows Security Alert ? 
·Hoe te versturen eBlast Flash Animatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com