Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Microsoft Registry Repair Tools
Het Windows-register is een database van alle instellingen die Windows beïnvloeden . Het heeft betrekking op de interactie van bestanden binnen Windows zelf en de andere software op de computer en de drivers die Windows te laten werken met de hardware in en aangesloten op uw computer . Na verloop van tijd , vooral als u installeert en vervolgens verwijdert software , kan de informatie in het register te krijgen verouderd, waardoor uw computer vertragen als, bijvoorbeeld , ziet het er voor de verwijderde bestanden . Register reparatie tools kunt zoeken via het register en ofwel verouderde gegevens bij te werken of te verwijderen . CCleaner
p Dit is een gratis tool die een verscheidenheid aan functies , waaronder het herstellen van het register uitvoert. Zijn naam is een afkorting van de oorspronkelijke titel , Crap Cleaner . De software scant het register en kan de gebruiker individueel of in bulk voorgestelde wijzigingen goed te keuren . Het biedt ook de mogelijkheid om een back-up van het register voordat u wijzigingen aanbrengt .
Gratis Windows Registry Repair 2
p Dit is een gratis tool . In tegenstelling tot CCleaner , biedt het geen geen gereedschap buiten register schoonmaken . Het creëert automatisch back-ups van het register voordat u wijzigingen aanbrengt , plus een optie om automatisch een systeemherstelpunt in Windows zelf . Een ander voordeel voor meer vertrouwen gebruikers is dat het mogelijk is om te kiezen om bepaalde delen van het register in plaats van het gehele register te scannen .
UniBlue RegistryBooster 2010

deze voert soortgelijke functies om CCleaner , maar heeft functies toegevoegd . Een daarvan is dat het splitst de lijst van problemen in drie categorieën : van derden , user-generated en systeem - gerelateerde . Dit, samen met de bijbehorende beschrijvingen , zijn meer gebruikt om mensen met een sterke kennis van computers . De software biedt ook de mogelijkheid om het register te defragmenteren , wat betekent dat het fysiek herschikt bestanden op een meer efficiënte manier. De software kost $ 29,95 per jaar , met ingang van september 2010.
PC Tools Registry Mechanic 2011

Evenals met vergelijkbare instrumenten op andere register cleaners , dit omvat andere PC samenhangen. Deze omvatten een systeem -monitor ontworpen om problemen die kunnen worden vertragen van de computer tijdens het opstarten vinden of shut -down . Het omvat ook tools voor het verwijderen van bestanden op een veiliger manier dan Windows ' eigen Prullenbak . Het kost ook $ 29,95 per jaar , met ingang van september 2010 , maar dit dekt maximaal drie computers .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe kan ik een NTFS- partitie …
·Problemen met Registry Mechani…
·Hoe te SiteCatalyst Schakel na…
·Hoe maak je een GBI bestand co…
·Hoe de Memory Voetafdruk in Wi…
·Disk Partition Recovery Tools 
·Het verschil tussen Max Gladhe…
·Hoe te ActiveX-besturingseleme…
·Hoe de Songs You Burn Erase 
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe kan ik De werkbalk in Excel 2007 ? W…
·Hoe kan ik een Word- document maken zond…
·Hoe de Star Trek Effect in Photoshop 
·Hoe wordt GIS gebruikt in Kaart maken ? 
·Hoe te converteren WMV naar AVI op OSX 
·Hoe zet ik geluid op een PowerPoint ? 
·Hoe te synchroniseren Adresboekinformati…
·Hoe te Production Curves Construct op Ex…
·Hoe maak je een iTunes- bibliotheek verp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com