Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Disk Partition Recovery Tools
Disk partitie recovery tools kunt u uw harde schijf partitie te herstellen nadat u deze verwijdert , buiten het kader van andere instrumenten . Programma's zoals " FDisk " van MS DOS kunt u de partitie te herstellen als je niet iets anders dan het hebben geschreven ( als u de partitie verwijderd , besefte uw fout en zou graag op te halen ) . Deze programma's kunnen geen gegevens die over al werd geschreven ( als u een partitie verwijderd , gepartitioneerd uw computer , gebruikte het voor zes maanden en besefte toen dat je niet een partitie moeten hebben verwijderd en nu wil het terug ) vorderen . Actieve Partition Recovery

Deze tool komt in zowel DOS -en Windows-versies en biedt een aantal opties voor het herstellen van zowel verwijderde partities en verwijderd logische stations . Het programma kan allerlei Windows - en DOS- partities , waaronder NTFS ( vaak gebruikt door Windows XP en hoger ) alsook FAT en FAT32 ( gebruikt door Windows 95 en onder en Windows 98 en Me , respectievelijk) te herstellen . Het programma kan ook herstellen van je master boot record en biedt een aantal andere tools om u te helpen verloren gegevens van een per ongeluk partitie verwijderen herstellen .
EASEUS Data Recovery Wizard

naast het verstrekken van voor het herstel van verwijderde partities , wordt de wizard EASUS data Recovery is ontworpen om gegevens van een breed scala van andere toevallige of virus gerelateerde verliezen te herstellen . Het programma werkt met elke versie van Windows vanaf Windows 2000 tot Windows 7 ( het werkt niet met Windows Me en hieronder , hoewel) . Het programma kan herstellen zowel verwijderde partities en geformatteerd partities , of je de volledige of snelle formaat hebben gebruikt . Het werkt ook met alle Windows - en DOS- partitie indelingen van FAT12/16 ( originele FAT ) via VFAT , FAT32 en zowel NTFS en NTFS5 ( een iets meer geavanceerde versie van NTFS aanbod encryptie en andere gespecialiseerde functies ) .
< br >
ZAR ( Zero Assumption Recovery ) op Twitter

Zoals de naam al doet vermoeden , ZAR geen aannames te doen over wat je nog hebt en pogingen om gegevens te herstellen , ongeacht wat de oorzaak is van het verlies . Het programma is ontworpen voor meer dan alleen het herstellen van verwijderde partities . Het is ook geschikt voor het herstellen van verwijderde master boot records ( een deel van de harde schijf die nodig is voor uw drive om leesbaar ) . Het programma kan ook herstellen van uw partitie , zelfs na beschadiging van een virus of worm .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je een AB converteren…
·Hoe te MyColors Install Themes…
·Een gids voor het exporteren v…
·Hoe te ActiveX inschakelen op …
·Hoe te Prototype Afschrijvings…
·Hoe te Reacties Zonder de geta…
·Perfect Uninstaller Problemen 
·Hoe te gebruiken TweetDeck een…
·Hoe maak je een e-mail op Cyta…
  Related Articles
Hoe kan ik een Word- document kopiëren …
Hoe te Document Recovery in Word uitscha…
Microsoft Office Product Key Recovery 
Hoe te verwijderen Microsoft Works 7 Zon…
Hoe je het taakvenster Documenten herste…
Hoe te Schakel Automatisch herstel 
Hoe te Corrupt MS Office Verwijder Zonde…
Automatisch herstel van Word Documenten 
Password Recovery in Word 2002 
  Software Articles
·Hoe je bestanden van Avast 's Chest Opha…
·Wat is de bestandsextensie SET ? 
·Hoe te Readiris 11 Gebruik 
·Wat is een PDF printer? 
·Hoe je Velden Verwijder uit een Microsof…
·GIMP Belettering Effecten 
·Hoe te Etiketten Met MS Word maken 
·Evernote Ideeën 
·SQL Report Builder Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com