Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
GIMP Belettering Effecten
Het tekstgereedschap in GIMP kunt u soort woorden en zinnen in een van de lettertypen die u op uw computer hebt geladen . Je kunt ze maken elke maat en elke kleur . Maar als je iets interessanter wilt , kunt u een aanvraag een van de speciale effecten die komen met GIMP om uw blok tekst een interessante look te geven . Tekst op pad

Normaal , tekst zit op een basislijn dat is een rechte horizontale lijn . Het kan meer dan een regel zijn , als er meerdere lijnen , maar de lijnen zijn nog steeds rechtdoor . GIMP biedt u de mogelijkheid om elke vorm van gebogen pad te tekenen en vervolgens de basislijn van de tekst dat pad volgen . Zodat kunt u tekst typen die rond gaat in een cirkel , of volgt de curve van een deel van uw afbeelding of foto .
Texturen en patronen

GIMP
komt pre - geladen met patronen en verlopen , en het heeft ook een filter waarmee u een structuur toe te voegen aan een item , met inbegrip van een stukje tekst . Zodat kunt u tekst die eruit ziet alsof het is gemaakt van bladeren of gras , luipaard bont of leder , marmer , graniet , ijs , gedroogde modder of een van een aantal andere patronen die met GIMP of zijn beschikbaar voor download op het web te maken . Daarnaast gradiënten gaan van wit tot donkergroen , of van donkerrood tot lichtgeel . Sommige verlopen bevatten drie of meer kleuren , net als met patronen , kunt u gebruik maken van degenen die komen met GIMP of vindt een aantal online te downloaden . Textures werkt een beetje anders , omdat je ze kunt toepassen op een oppervlak dat al een kleur , het bereiken van een andere look voor dezelfde textuur , zoals proppen papier of houten lambrisering .
Gloeiende tekst

Gloeiende tekst
is een effect dat vaak een combinatie van verschillende stappen. Over het algemeen is het het beste om de tekst onscherp te maken voordat u de gloei-effect . U kunt het glow in vele kleuren , waaronder neon maken . Voeg een extra tintje door het maken van de letters eruit zien alsof ze aan elkaar zijn gekoppeld . Dit effect werkt het best op een donkere achtergrond .
Three - Dimensional Tekst

Veel beeldverwezenlijking programma
hebben een schuine hulpmiddel waarmee brieven of frames hebben een drie - dimensionaal effect . GIMP beschikt niet over deze tool , maar een combinatie van maatregelen, met inbegrip van een bump map , zal de tekst een afgeschuinde effect te geven . Een andere manier om tekst een driedimensionaal effect geven is om een slagschaduw achter de rug, dat is makkelijk te doen in GIMP toe te voegen . U kunt zelfs een slagschaduw toevoegen aan schuine tekst .

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe te Metal maken in GIMP 
·Hoe te Mirror in Gimp 
·Hoe maak je een Magic Wand in …
·Hoe te Knoppen maken met Gimp 
·Hoe te GIMP converteren naar J…
·Hoe te Scripts installeren op …
·Hoe maak je een foto in GIMP A…
·Hoe u uw Picture airbrush in G…
·Hoe maak je een diepte samenvo…
  Related Articles
Hoe te Cool Text Effects Creëren 
Corel Tekst Effecten 
Hoe je Griekse letters Typ in Office 200…
Tekst Effecten in Word 2007 
Hoe je Soft Effecten In Wordart 
Windows Media Player Effecten 
Hoe te Geluidseffecten toevoegen aan Web…
De effecten van tekst Rollover 
Hoe meer Beïnvloeding van Photo Booth 
  Software Articles
·Hoe te voegen een AVI Into PowerPoint 20…
·Hoe maak je een Veld Bevolk met dezelfde…
·Hoe u Microsoft SQL Server 2005 installe…
·Windows Media 11 Problemen 
·Hoe maak je back-upbestanden terugzetten…
·Hoe kan ik JPEG- bestanden met behulp va…
·Hoe om te doen IRRs in Excel 
·Wat is de Microsoft Visual C Runtime Lib…
·Hoe te om CD Boot te verwijderen valse b…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com