Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te om CD Boot te verwijderen valse beveiligingssoftware
Iedere keer dat u een bestand downloaden , opent u een e-mailbijlage of op een link op een webpagina die u het risico van het installeren van een virus , een Trojaans paard of een spyware-applicatie op uw computer uitvoeren . Malware zoals deze kunnen variëren in dreiging van een kleine bug die uw surfgedrag kunnen traceren en versturen ze naar een marketing bedrijf , om een vervelende virus dat uw systeem bestanden kunnen corrupt en maken uw computer onbruikbaar . Als u de laatste tegenkomt , moet u wellicht op te starten om een offline antivirus rescue disk om de infectie te verwijderen . Instructies
1

Download een rescue disk van het internet en sla het bestand op het bureaublad op een schone computer . U kunt beelden van gratis van Kaspersky , BitDefender , F - Secure en anderen deze schijven te verkrijgen . Afhankelijk van welke schijf u ook kiest , het zal komen als een ISO- of ZIP . Als uw gedownloade bestand is een ZIP met de rechtermuisknop op het bestand en klik op " Alles uitpakken . " De bestanden worden dan uitgepakt , waardoor u toegang tot het ISO- bestand in . Kopen van 2

Brand de ISO- image-bestand naar een lege cd . De meeste grote cd - brandprogramma's zal ondersteunen ISO bestanden, waaronder Nero Burning ROM en Roxio Creator . Als uw cd - branden van toepassing ondersteunt geen ISO's , kunt u downloaden ImgBurn gratis online .
3

Start de computer opnieuw met de nieuw verbrand redding schijf in de optische-schijfeenheid . Druk op een toets op het toetsenbord wanneer hierom wordt gevraagd " Druk op een toets om te booten vanaf CD ... " Als uw computer niet over deze prompt weer te geven tijdens het laden , moet u het opstartmenu te veranderen van je BIOS- configuratieprogramma . Bekijk Stap 4 voor BIOS- instructies .
4

Herstart de computer en kijk voor een prompt op splash screen van de fabrikant . Het moet aangeven dat moet u een specifieke toets , waarschijnlijk een toets " F12 " of " Esc ", voor installatie- of BIOS-configuratie . Druk op de aangegeven toets . Volg de instructies op het scherm in je BIOS utility om het opstartmenu te lokaliseren en plaats uw cd /dvd-station eerste op de lijst . Herstart na uw wijzigingen op te slaan en klaar zijn om op een toets wanneer hierom wordt gevraagd .
5

Update uw virusdefinities voordat u een volledige scan van de rescue disk . BitDefender en F - Secure wordt automatisch bijgewerkt terwijl Kaspersky handmatig moet worden bijgewerkt . Het virus scan moet lokaliseren alle grote infecties en verwijder ze voor u . Herstart uw computer na de scan om Windows te laden en door te gaan met behulp van de computer .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe de MyIdentityDefender verw…
·Internet Security Suites Dat V…
·Portable Freeware & Malware Re…
·Hoe te verbergen Auto-Protect …
·Hoe te verwijderen Trend Micro…
·Hoe de Administrator Lock Verw…
·Hoe maak je een Pop-Up Virus D…
·Hoe kan ik de installatie van …
·Hoe Clean Up een virus van mij…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Agenda Agenda Programma's 
·Hoe maak je een Search Engine Maak in ee…
·Hoe maak je een Facebook Video Met Greas…
·Hoe je adressen op enveloppen met Word 2…
·Hoe te ontgrendelen documenten voor Micr…
·Tutorial voor Google Maps Gereedschap in…
·Werkt Skype Werk met Ubuntu ? 
·Hoe te Lagen toevoegen aan een afbeeldin…
·Hoe te branden van een afbeelding met be…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com