Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe te MyColors Install Themes
My Colors is een thema -manager waarmee u de manier waarop Windows eruit ziet op uw computer aan te passen . Het beschikt over een gebruiksvriendelijke interface onderverdeeld in verschillende tabbladen van waaruit u uw thema's kunt beheren , de programma-instellingen aanpassen, selecteert u uw behang en bekijk de Help-sectie . Er zijn twee opties om My Colors software te installeren . U kunt downloaden Impulse : digitale download Stardock Software 's manager , of het programma handmatig te downloaden naar uw computer en installeer het . Beide zijn gemakkelijk te doen . Instructies
1

Ga naar Stardock.com . Klik op de knop "Download" . Sla het bestand op in een map op uw bureaublad . Open het bestand , de installatie wizard zal vragen of u wilt toestaan ​​dat het programma wijzigingen aan te brengen op uw computer . Klik op "Toestaan ​​. " U zult zien dat " Welkom op de InstallAware Wizard voor Stardock My Colors . Klik op" Next "om de installatie voort te zetten .

Klik 2 op de doos om de licentieovereenkomst te accepteren . Klik op" Next "om het voort te zetten installatie . het zal de doelmap zien waar het programma zal worden geïnstalleerd .
3

Klik op " Next" om de installatie voort te zetten . Je zal een pop - up scherm dat de " installatie MyColors leest zie . " het volgende venster leest" U hebt de InstallAware Wizard voor Stardock My Colors afgerond . " Klik op de doos om te draaien My Colors nu . Je ziet een venster waarin het heeft te zien " Think Green " thema dat wordt geleverd met de MyColors programma . Klik op 'Toepassen'.
4

Om een gekochte thema toe te voegen , klik op de knop "Registration add " . een kleine doos geopend met de vraag om het email adres dat u gebruikt om het thema te kopen en te vragen het serienummer nummer dat u ontvangen in uw e-mail .

Copy 5 het serienummer van uw e-mail . Klik vervolgens op , "Plakken klembord " knop . Klik op "OK " om te dienen . Als de registratie succesvol is , zul je zie het volgende venster : " . Uw registratie is succesvol gevalideerd "
6

Klik op " OK " om te beginnen met het downloaden van het thema aan de linkerkant van het venster ziet u de status van de nieuwe te zien . thema als het wordt gedownload . het voorbeeld zal veranderen naar het nieuwe thema , terwijl het bestand wordt gedownload . als de status is 100 % , het programma zal je vertellen het is het installeren van de benodigde bestanden . de status pictogram verandert in het nieuwe thema en het zal u vragen als je wilt om het nieuwe thema toe te passen . Klik op "Ja" om het nu te installeren.

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe om verwijderde gegevens va…
·Hoe te Empty Space Clean op ee…
·Wat is Microsoft Visual C Runt…
·Hoe te programmeren Mijn Commo…
·Hoe te Alienware gebruiken GUI…
·De beste Firewall voor een Mac…
·Hoe kan ik Defrag Windows XP ?…
·Hoe maak je een site ping Cach…
·Hoe te SAPI 5.4 Zoek in Window…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je als PDF opslaan Van Publishe…
·Hoe kan ik meerdere Grafieken in Excel M…
·Hoe te openen een MDF Database 
·Een gemakkelijke manier om te achterhale…
·Hoe maak je een Neon Sign in Photoshop M…
·Hoe te Woorden Flip Upside Down 
·Hoe vindt u de Color Nummer Code in Illu…
·Installatie van de Stylus RMX Logic Stud…
·Hoe maak je een PPT te voegen in een DOC…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com