Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
De beste Firewall voor een Mac
De populariteit van het internet vandaag de dag betekent dat veel computergebruikers zijn aangesloten op high-speed internet de meeste , of alle , van de tijd . Of het nu thuis op breedband of in een cafe op een draadloos netwerk , een constante verbinding met het internet betekent ook het risico van een inbreuk op de beveiliging of een andere aanval op uw privacy . De oplossing voor dit dilemma is het gebruik van een personal firewall product om uw computer te beschermen tegen aanvallen en niet-geautoriseerde toegang . Het gebruik van een firewall is uiterst belangrijk , en het is essentieel om een basiskennis van firewalls om ervoor te zorgen dat u voldoende beschermd zijn . Mac OS Ingebouwde Firewall

De aanbevolen keuze voor de meeste Mac-gebruikers is de ingebouwde firewall product dat wordt geleverd met het Mac-besturingssysteem . Een van de voordelen van het Mac besturingssysteem is dat het is gebouwd op een UNIX- platform, dat is een van de oudste en meest veilige besturingssystemen . Alle versies van Mac OS X hebben een basis firewall die de computer beschermd tegen de meest voorkomende vormen van Internet aanvallen maar met weinig mogelijkheid voor de gebruiker om te controleren . Beginnend met Mac OS 10.5 , Apple een geavanceerde functie toegevoegd aan haar firewall , waarmee de gebruiker om het te controleren op applicatieniveau . Dit betekent dat u handmatig kunt bepalen welke van uw applicaties toegang hebben tot het internet en welke niet . De Mac OS firewall bevat ook logging , zodat u bij het bijhouden van een poging tot aanvallen kunnen houden .
DoorStop X Security Suite

Als u geïnteresseerd bent in aanvullende veiligheidskenmerken en een gemakkelijke - te gebruiken interface , kunt u een derde partij firewall en beveiliging van toepassingen te overwegen . DoorStop X Security Suite is een zeer gewaardeerde firewall suite . Dit product is eigenlijk drie componenten in een. Het bevat een geavanceerde firewall- applicatie , een veiligheidsadviseur programma en een boek dat dekt Mac zekerheid voor de leek . De logging functie ingebouwd in het Mac OS firewall registreert alle verkeer dat in en uit de computer op het internet , maar het is niet gemakkelijk voor de beginner te ontcijferen . DoorStop X bevat een gebruiksvriendelijke logging functie die zal markeren en waarschuwen voor verdachte activiteiten maken . Met de meegeleverde steun en online community , kunt u advies krijgen en te helpen als uw computer ooit ervaart een inbreuk op de beveiliging . De DoorStop X product is geprijsd op minder dan $ 100 .
NetBarrier X5

andere populaire derden beveiligingsproduct voor Mac is Intego NetBarrier X5 . Net DoorStop X bevat een geavanceerde firewall applicatie met een gebruiksvriendelijke interface , maar het mist de adviseur en voegde documentatie. Een functie die uniek is voor NetBarrier is bescherming voor surfen op het web . Het kan de gebruiker te beschermen tegen ongewenste cookies en Trojan horse aanvallen van websites bij het wissen browsegeschiedenis na de sessie is voltooid . Dit product is geprijsd op $ 50 .

Previous: Next:
  Utility Software
·Mobile Device Center Problemen…
·Mijn Import zal niet werken in…
·Hoe maak je een snapshot van e…
·Hoe om te bepalen waar WinRAR …
·Hoe te CHKDSK fouten te voorko…
·Hoe kan ik Windows Update Agen…
·Hoe kan ik XP Startup Manager …
·Hoe om te zien een MP3 liedje …
·Hoe te gebruiken Audacity te S…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Microsoft Excel 2003 converteren naar 20…
·Object Vs . Betreft Autorisatie 
·Hoe naar Hebreeuws Typ in MS Word 
·De DSP File Extension 
·Hoe te Datumbereik Bepaal Met SQL Functi…
·Hoe maak je een schema in Excel 
·Hoe te updaten Ad - Aware SE 
·Hoe kan ik Flash simulatie te creëren m…
·Hoe u Windows films importeren in PowerP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com