Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
De DSP File Extension
Computer bestanden hebben namen met twee delen , gescheiden door een punt . Het eerste deel van de naam is de naam basis. Het tweede deel van de naam is de extensie genoemd . Het doel van de extensie is onderscheid te maken tussen verschillende soorten bestanden . Echter, er is geen industrie controle over het gebruik van extensies en dus dezelfde combinatie van letters wordt vaak gebruikt door totaal verschillende toepassingen . De DSP extensie is een voorbeeld . Er zijn vijf toepassingen die het gebruiken . Visual Studio

Microsofts
Visual Studio is een suite van programma's waarmee de ontwikkeling van programma's met Windows - stijl Graphical User Interfaces . Visual Studio maakt ontwikkeling in een waaier van programmeertalen . De DSP bestandsextensie wordt toegewezen aan Visual C + + projecten in Visual Studio ontwikkelomgeving , die heet Developer Studio .
Dynamic Studio Professional

De oorsprong van de DSP -bestand extensie voor de Dynamic Studio Professional applicatie kan duidelijk worden afgeleid als een acroniem van de naam van de toepassing. Dynamic Studio Professional is niet meer in omloop . De DSP is een audio- bestandsformaat die door deze muziek software .
Norton Viewer

Symantec
produceert een scala van security software , zoals firewalls en anti- virus nutsbedrijven, onder het merk Norton . De Norton Viewer wordt niet meer geproduceerd door het bedrijf . In het Norton Viewer -programma , een Dynamic Link Library had de DSP bestandsextensie . Een DLL bevat modules en procedures die door het hoofdprogramma . Dit type bestand , hoewel, heeft meestal een DLL -bestand extensie .
Dr Halo

Dr
Halo is een beëindigde grafische creatie pakket geproduceerd door Media Cybernetica. Het programma was vergelijkbaar met het programma Paint beschikbaar zijn in de Windows-omgeving , maar werd voor het MS - DOS besturingssysteem geschreven . De DSP bestandsextensie in Dr Halo werd gebruikt voor een grafisch display driver - " . Weergave " DSP zijnde een afkorting voor Media Cybernetica blijft andere image - gebaseerde software op de markt . Deze de DSP bestandsextensie niet gebruiken .
Signature

De uiteindelijke applicatie met behulp van de DSP- extensie is een programma genaamd Signature , dat de DSP bestandsextensie aan toegewezen een weergave parameter bestand . Het Signature programma is niet meer in productie . Hoewel het gebruik van de DSP bestandsextensie Signature 's wordt gerapporteerd op vele websites , er is geen gedetailleerde informatie over het programma , de onderneming die het geproduceerd heeft , noch de methode van de werkgelegenheid van het scherm parameter bestand .
< br >

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de bestandsextensie , M…
·Wat is de extensie Mys ? 
·Wat is de extensie . Ram ? 
·Wat is de extensie Ru ? 
·Wat is de extensie . Mov ? 
·Wat is de extensie Vcf ? 
·Wat is de extensie ACRODATA ? 
·Hoe maak je een CGM convertere…
·Wat is de extensie QBD ? 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
  Software Articles
·Over Great Plains Accounting Software 
·Installatie van Microsoft PowerPoint 
·Hoe maak je Voeg een Dianummer in PowerP…
·Hoe maak je een grafiek in Excel formaat…
·Hoe kan ik video 's uploaden naar iMovie…
·Hoe om afbeeldingen te vergroten Met Pho…
·Hoe maak je Stuur een bericht aan een Sk…
·Filter Mode is geplakt op Microsoft Exce…
·How to Get Rid van BearShare 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com