Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe de Memory Voetafdruk in Windows XP Verminder
Het geheugen footprint van een programma is hoe groot een hoeveelheid werkgeheugen van een computer een programma gebruikt als het draait . Windows XP is een besturingssysteem die het mogelijk maakt meerdere programma's tegelijk draaien , het toewijzen van een bepaalde hoeveelheid geheugen gebruik om elk programma volgens de hoeveel Random Access Memory ( RAM ) van een computer heeft . Wanneer meerdere programma's gebruiken een grote hoeveelheid geheugen van een computer , kan het systeem beginnen te vertragen en lag . Een paar verschillende methoden bestaan ​​om het geheugen voetafdruk in Windows XP te verminderen . Instructies
1

Verminder multitasking . RAM 's Een computer is eindig en kan alleen zo veel ruimte toe te wijzen aan programma's . Om dit effect te verminderen , vermijden dat meerdere versies van hetzelfde programma tegelijkertijd . Vermijd het houden van uw browser of het bestand downloaden van programma's openen , tenzij u daadwerkelijk ze met behulp van op het moment. Heb taken zoals antivirus scans of podcast downloads gepland tijdens uren die je normaal niet op uw computer gebruiken .

End 2 overbodige processen . Als je veel programma's hebt geïnstalleerd , is het waarschijnlijk heb je een aantal onnodige programma's die worden uitgevoerd bij het opstarten van de computer en het gebruik van het geheugen . U kunt zien welke programma's momenteel gebruikt geheugen op uw systeem door te drukken op " CTRL + ALT + DELETE " en te kiezen voor " Taakbeheer . " Selecteer het tabblad " Processen " en markeer alle programma's die u wilt annuleren . Rechtermuisknop op het programma en selecteer " Proces beëindigen . "
3

bewerken prestaties van uw computersysteem . Klik op de knop "Start " . Klik met de rechtermuisknop "Mijn Computer ", en uit het drop - down menu , selecteer "Eigenschappen . " Dit zal het menu " Systeem " . Klik op ' Geavanceerd ', en onder de sectie prestaties , selecteer "Instellingen ". Selecteer "Memory Usage , " en klik op " Programma's ". Klik op 'Opslaan'. Windows XP zal nu toewijzen meer geheugen om lopende programma's en minder om lopende processen op de achtergrond .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe je HP Smart Web Printing P…
·Hoe te Toegewezen schijfruimte…
·Hoe maak je een kaart om de af…
·Cpio Strip Pad Componenten 
·Hoe de tijd synchroniseren naa…
·Hoe te Clear Up Your Mic in Ve…
·Zal Norton Ghost Werk op een U…
·Hoe maak je een raster Agent H…
·Hoe de CV & CP vinden met een …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Kaart maken van software voor Mac 
·Hoe te Verjaardagen Voeg toe aan iCal 
·Hoe kan ik een Action Script Voeg een We…
·Hoe een MP3- song te branden op een CD 
·Hoe kan ik iTunes Delete 
·Hoe kan ik een gebruiker in een Oracle D…
·Hoe te AdwareAlert verwijderen 
·Hoe maak je een back-up schijf maken voo…
·Hoe je Cue -bestanden uitpakken met Nero…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com