Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe te Clear Up Your Mic in Vent
Een microfoon op uw computer kunt u met vrienden en familie te communiceren vanuit het hele land en zelfs de wereld . Sommige software is ontworpen om een camera te combineren met audio voor een volledige communicatie-ervaring , terwijl anderen , zoals Ventrilo , algemeen bekend als Vent , zijn hoofdzakelijk bestemd voor gebruik door groepen mensen die behoefte hebben om te praten tijdens het spelen van games in een gecontroleerde omgeving. Het kan nodig zijn om je microfoon instellingen aanpassen of doen een aantal fundamentele problemen oplossen te krijgen om te werken hoe je het wilt . Instructies
1

Controleer de stekker waar de microfoon wordt aangesloten op de computer . Zorgen dat het in de juiste poort en aangesloten geheel . Soms kan het lijken te worden aangesloten in , maar is niet veilig en resulteert in gekraak of werkt het niet helemaal . Kopen van 2

rechtermuisknop op het pictogram " Volume " in je taakbalk , en selecteer " , opname-apparaten " Kies de microfoon die hoort bij het ​​apparaat en klik op " Set Default "om het te gebruiken voor Vent . . Selecteer "Eigenschappen ", klik op het tabblad " Niveaus " en schuif de schuifregelaar naar rechts om het volume van de microfoon te verhogen .
3

Een headset gebruiken , in plaats van de luidsprekers , om luisteren naar geluiden van uw spel . De luidsprekers kunnen statisch of een echo om andere spelers te maken , omdat uw microfoon pikt andere geluiden naast uw stem .

Press 4 beneden de juiste sleutel wanneer het proberen te praten. In Ventrilo , moet u op een gespecificeerde toets om de microfoon standaard aan, dus het is niet constant aan en stelt u in staat om het zwijgen op te leggen wanneer je niets te zeggen hebben . Selecteer welke toets te gebruiken via het menu " Options " in Ventrilo .
5

Werk de stuurprogramma's op uw computer . Dit is vooral het geval wanneer u een USB headset of microfoon. Drivers zijn beschikbaar in de meeste gevallen door naar de website van de fabrikant.
6

Probeer een andere microfoon , indien mogelijk . Als uw microfoon of de draad aan te sluiten op de computer is beschadigd , kan het helemaal niet werken of werken met belangrijke aspecten van kwaliteit.

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe om ringtones te downloaden…
·Tutorial over hoe Camtasia geb…
·Hoe maak je een Tomcat 6 Met C…
·Hoe je Java-applets downloaden…
·Hoe te Screen Beelden op een M…
·Hoe te wijzigen Uw Cursor Type…
·Hoe maak je een Engels . SRT b…
·Schijfhulpprogramma Volume For…
·Hoe maak je een Ghost Clone Di…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je onderwerpen in een Video Blu…
·Hoe de Swizzor virus te verwijderen 
·Hoe je de wizard Grafieken gebruiken in …
·Hoe kan ik een Word in InDesign Plaats 
·Hoe je tekst in Photoshop Elements Verbe…
·Hoe te Accents Zet op kleine letters in …
·Hoe te controleren om te zien of een rec…
·Hoe de Kalu'ak Rep Fast 
·Hoe te ODS bestanden naar PDF 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com