Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Wat is SPD in CPU-Z ?
Het hulpprogramma CPU-Z heeft de mogelijkheid om gedetailleerde informatie over de geheugenmodules in een computer met behulp van een functie genaamd Serial Presence Detect geïnstalleerd. Het tabblad " EPD " in CPU-Z geeft deze informatie , helpt u meer informatie over de configuratie van uw computer en controleer of de merken en modellen van de geheugenmodules zijn wat je verwachten dat ze zijn . Weergegeven informatie

De tab " EPD " in CPU-Z geeft de grootte , maximale snelheid , fabrikant , modelnummer en datum van elke geheugenmodule productie in de computer . Daarnaast CPU-Z detecteert of een module is geregistreerd , gebufferd of foutverbeterende . De onderste helft van het venster toont de latency timings dat een geheugenmodule is compatibel met in al haar ondersteunde snelheden .
-Waarden

Het geheugen in de computer kunnen te kunnen rijden sneller dan de huidige snelheid , zodat u de processor van uw computer te upgraden naar een met een snellere bussnelheid zonder de aanschaf van nieuw geheugen . Bijvoorbeeld , DDR2 - 400 heeft de mogelijkheid om te draaien met 266 , 333 of 400 MHz . Echter , tenzij u de computer gemonteerd zelf , mag u niet weet welke snelheid de geheugenmodules kan draaien op tenzij u de computer geopend en onderzocht de modules . Het tabblad " EPD " in CPU - Z kunt u deze informatie te zien zonder uw computer te openen .
Fabrikant en Model

Fabrikanten
maken vaak " budget " en " premium " -versies van hun geheugenmodules . Terwijl een high - end geheugenmodules kunnen aanzienlijk meer dan een budget -module kost , kan het prestatieverschil tussen de twee zijn zo klein dat een typische gebruiker niet in staat om het te ontdekken zonder het uitvoeren van een benchmark test zou zijn . Daarom kan een gewetenloze computer bouwer proberen om goedkope geheugenmodules koopt , passen ze te kijken als premium modules en verkopen ze met winst . Het tabblad " EPD " in CPU-Z geeft de werkelijke fabrikant en het model van de computer geheugenmodules , zodat u bent verzekerd dat ze echt zijn.
Over CPU-Z

CPU - Z is een gratis programma dat een overzicht van de hardware in een computer geïnstalleerd wordt . In aanvulling op het geheugen van de computer , CPU-Z geeft het merk , model en snelheid van de processor , de fabrikant, het model en de chipset van het moederbord en de fabrikant en het model van de videoadapter .
< br >

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te converteren van FLV -be…
·Hoe te converteren 3G2 naar AV…
·Hoe je weer op het bureaublad 
·Wat is de oorzaak Spooler Prob…
·Hoe krijg ik de Clip & Print F…
·Hoe maak je een IIS SSL-certif…
·Hoe te converteren van een AVI…
·Hoe de FTP- sites maken en con…
·Hoe te Plug - Ins toe op Nero …
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe te Gedefinieerde namen in Indirect i…
·Hoe maak je een McAfee- abonnement Verwi…
·Hoe kan ik een ISO -bestand te spelen op…
·Rode-ogenreductie in Photoshop 
·Hoe een Window Pane Ontdooi in Excel 200…
·Hoe maak je een zip-bestand of Compresse…
·Hoe maak je een Gemarmerde Bubble in GIM…
·Hoe maak je groep in een verslag over Ac…
·Realtek Audio Driver Problemen oplossen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com