Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Hoe om te doen inktvlekken in Illustrator
Als u ooit hebt geprobeerd om een inktvlek te tekenen , heb je besefte dat het makkelijker is om een flesje inkt vinden en enkele druppels dan een geloofwaardige vrije hand vuil maken gebruik van een traditionele of te creëren digitale tekening gereedschappen . Live- effecten Adobe Illustrator kan u helpen enkele van de fundamentele , symmetrische bouwstenen van vectorafbeeldingen te zetten in een reeks van ontwerpen die eruit zien alsof ze viel van de penpunt van een lekkende vulpen . Instructies
1

Maak drie eenvoudige geometrische vorm: een ellips , een rechthoek en een afgeronde rechthoek . Adobe Illustrator biedt tools van dezelfde namen , samen genesteld in toolbox van het programma , dat deze ontwerp basics te produceren met een klik op het tekengebied . Voer afmetingen in het dialoogvenster elk gereedschap naar het startpunt grootte voor uw inkblots - to-be te stellen . Ruimte uw klikken , en dus uw afbeeldingen , ver genoeg uit elkaar om ruimte voor hun transformatie te verlaten . Kopen van 2

Dubbelklik op de " Fill " staal in het Adobe Illustrator toolbox om het Color Picker . Voer nul in het gebied van de HSB kleurmodel sector een kleur te maken met nul helderheid " B " . Onafhankelijk van de rest van je Color Picker instellingen , nul helderheid definieert zwart .
3

Klik op de " Stroke " staal in het Adobe Illustrator toolbox om dit te openen , klik dan op de " geen" staal om eventuele lijnkleur te verwijderen , en dus alle lijndikte , uit je geometrische vormen . " Geen" definieert de afwezigheid van kleur , niet de aanwezigheid van witte of een gebrek aan doorzichtigheid .

Schakel naar het gereedschap Selecteren en rechthoek om al uw geometrische vormen 4 . Open het menu Object en kies " toevoegen Ankerpunten . " Adobe Illustrator voegt nieuwe ankerpunten precies halverwege tussen de controlepunten die je drie uitgangspunten vormen definiëren .
5

Open het menu Effect , klikt u op haar " vervormen & Transform " submenu en kies " opruwen . " Enter " 10 " in de grootte percentage veld en " 20 " in de details per inch gebied als uitgangspunt voor uw transformatie . Klik op de "Preview " vakje om je kracht te evalueren en verhogen of verlagen de parameters zoals gewenst . Stel de " Points " radio knoppen om " Smooth , " het beperken Illustrator te creëren gebogen verstoringen in plaats van puntige uitsteeksels . Klik op de knop " OK " om uw effect toe te voegen .
6

Open het menu Effect opnieuw , ga terug naar het submenu " vervormen & Transform " en kies " Zigzag . " Enter " 3 " in omvang percentage veld en " 1 " in de ruggen per segmentveld het effect te beperken tot het toevoegen van kleine hoeveelheden detail . Stel de " Points " radio knoppen om " Smooth " om harde , scherpe randen te voorkomen . Klik op de knop " OK " om de Zigzag effect toe te voegen bovenop het effect Ruw .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe te Degroepeer een afbeeldi…
·Hoe een afdeling in Adobe Illu…
·Hoe maak je Fill In een Gradie…
·Hoe te Patronen Tile Gelijkmat…
·Hoe te Veelgebruikte acties in…
·Hoe te Illustrator gebruiken m…
·Hoe te Highlight in Illustrato…
·Hoe te Fancy Splotches verdien…
·Hoe te Puntige Flares Maak in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Software die werkt met QuickBooks 
·MS Excel Training : een Macro Installere…
·Hoe maak je een Mac-adresboek exporteren…
·Hoe kan ik Clean Up een MSDB ? 
·Hoe te Address Labels creëren voor een …
·Maakt gebruik van Macromedia Flash 
·Gebruik van Word-documenten 
·Hoe kan ik zien een Photoshop Faked Pict…
·Hoe maak je een Formulieren bouwen Multi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com