Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Hoe maak je een webpagina ontwerpen in Illustrator
Iedereen heeft een website , of het nu voor zakelijke , non-profit werk of gewoon persoonlijk gebruik . Echter, niet veel van ons weten hoe een website te coderen. Zelfs als je niet kunt coderen van een site , hoewel, kunt u nog steeds het ontwerpen van een webpagina met behulp van een grafisch programma zoals Adobe Illustrator . Dit stelt u in staat om uw webpagina kijk maar de manier waarop u het wilt , en dan iemand anders kan het coderende gedeelte doen . Wat je nodig hebt
Adobe Illustrator
Toon Meer Aanwijzingen
1

Teken je layout ideeën op een stuk papier . Schetsen is de beste manier om de creatieve sappen stromen te starten en helpt je komt met goede concepten . Trekken over 10 schetsen van verschillende lay-outs , kies je favoriet en trekken meer varianten op deze layout . Als je eenmaal hebt verfijnd uw lay-out idee , zet je schets papier naast je computer voor een referentie terwijl u werkt in Illustrator . Kopen van 2

Download een raster template voor Adobe Illustrator . Elke goede website begint met een rooster , om te helpen inhoud te organiseren en maken de site visueel aantrekkelijk . De standaard breedte is 960 pixels voor een website , omdat het compatibel is met de meeste resoluties scherm , zodat er een vinden die is 960 = pixels breed . Open de template in Illustrator .
3

Begin brengen dozen waar de inhoud van uw webpagina 's zal gaan om te dienen als gidsen . Zet dozen waar uw navigatiesysteem , kolommen tekst en afbeeldingen zal gaan . Dit heet wireframing . Navigatie moet gaan op de bovenkant of aan de zijkanten niet onderaan . Vergeet de belangrijkste inhoud in de duidelijkste plek gezet . Bewegen niet op totdat de wireframe is voltooid .

Start 4 invullen van uw wireframe met afbeeldingen en tekst . U kunt afbeeldingen importeren uit andere programma's , andere bestanden of gewoon ze te maken in Illustrator als je gaat. Adobe Illustrator is vooral goed voor het maken van afbeeldingen in Web 2.0 stijl , een vlotte , moderne stijl die vaak gebruik maakt van 3D - ogende elementen . Houd in gedachten het algemeen web - typografie richtlijnen voor tekst : de regelhoogte moet ongeveer 150 procent van de hoogte van uw type zijn , moet tekstgrootte nooit lager zijn dan 10 of 12 punten , en er zeker van zijn dat uw tekst kleur contrasteert met de achtergrond voldoende voor het lezen .
5

Kijk over uw ontwerp zorgvuldig voor iets dat kan worden verbeterd . Kleine details toe te voegen finesse om een ​​ontwerp , dus kijk uit naar plaatsen waar je een piepklein detail kunt toevoegen . Vaak echter een ontwerp kan worden verbeterd door vereenvoudigen plaats voegt er . Vraag vrienden om feedback , ook. Zodra u ervan overtuigd bent dat uw ontwerp is perfect , je bent klaar . U kunt het naar een online dienst die Illustrator- bestanden omzet in websites te sturen , of te leren HTML -en CSS -en doe het zelf !

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe kan ik een brochure in Ill…
·Hoe kan ik een aangepaste symb…
·Hoe te Evenredig verspreid Sti…
·Hoe te Lines verdienen met het…
·Hoe maak je Color Borders Vera…
·Hoe te werken met lagen in Ill…
·Hoe te Kleinere wervelt in Ill…
·Hoe kan ik de vorm van een afb…
·Hoe kan ik een barcode in Adob…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik Microsoft Word -documenten di…
·Hoe een logo in Photoshop CS3 
·Hoe PDF- formulieren versturen naar een …
·Kan ik gebruik Vermogen ISO om films te …
·CCleaner Run op een schema ? 
·Gemeenschappelijke CRM Modules 
·Hoe kan ik een origineel stripfiguur met…
·Hoe te Kanaaltype Maak voor IAX2 in Aste…
·Password Recovery voor Quickbooks 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com