Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Kan ik gebruik Vermogen ISO om films te branden ?
PowerISO is een uitgebreide disk image utility die in staat is om te creëren , te branden en te bewerken ISO-bestanden en diverse andere formaten . Films kunnen worden gebrand op CD , DVD of Blu - ray , op voorwaarde dat ze in een formaat dat PowerISO kan werken . Compatibele formaten zijn de meeste diskimagebestand types , waaronder ISO , BIN en NRG . U kan nodig zijn om een programma van derden gebruiken om uw film te converteren naar een formaat dat PowerISO kan werken . Wat is een schijfimage ?

Een disc image is een enkel bestand dat reeds in bestanden , mappen en de structuur van een cd , dvd of Blu - ray . Met behulp van disc images zorgt ervoor dat alle kopieën van een schijf zijn identiek . Het maakt het ook makkelijker om discs op het web of tussen computers te verspreiden . Deze afzonderlijke bestanden kunnen worden gedownload naar een computer en gebrand op een schijf van daar . De meest populaire disc beeldformaten zijn ISO en BIN , maar anderen worden af en toe gebruikt . Een afbeelding brand programma , zoals PowerISO brandt het enkel beeld -bestand op een cd , dvd of Blu-ray , en herstelt de individuele bestanden en directory -structuur .
Getting Films in ISO -formaat
< br >

Afhankelijk van de bron van het filmbestand , kan het al in ISO -formaat , vooral indien het is geript van een DVD-of Blu - ray . Als het bronbestand niet als een ISO , BIN of andere compatibele disk image formaat wordt opgeslagen , dan zul je nodig hebt om het te converteren . Een aantal freeware programma's zijn beschikbaar voor de baan , zal de meerderheid van die de ISO alsmede op schijf branden converteren . ImgBurn ( van imgburn.com ) kan een standaard dvd-mapstructuur te zetten in een ISO , bijvoorbeeld, terwijl Avi2Dvd ( vanaf trustfm.net ) is in staat om bestanden van AVI , MKV , WMV en andere formaten om te zetten in de mapstructuur DVD begunstigd door ImgBurn .
Burning Films met PowerISO

Als u nog niet hebt PowerISO geïnstalleerd op uw systeem , kunt u een gratis proefversie downloaden van poweriso.com . Gebruik de " Open " pictogram op de werkbalk te laden van een disk image van uw keuze in , en de "Burn" -pictogram om het te committeren aan de desbetreffende soort van blanco media . De manier waarop de ISO is gemaakt bepaalt of een lege CD , een DVD of een Blu - ray-schijf is nodig om het brandproces te voltooien . De ISO 's authoring proces bepaalt ook welke apparaten , zoals standalone spelers of PC's , zijn in staat om de voltooide schijf af te spelen .
Verdere Hulp en Middelen

Ripping
, codering en het branden van films kan een ingewikkeld proces zijn en vereist een zekere mate van technische expertise . Als u het oorspronkelijke filmbestand ontvangen van een derde partij , contact opnemen met die partij voor verder advies over hoe om het te branden op schijf . PowerISO zelf heeft een reeks gedetailleerde Help- pagina's met informatie over het branden van ISO's en andere soorten bestanden te voorzien .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe aan een andere Desktop con…
·Hoe de geregistreerde HyperCam…
·Hoe om te Screenshots Met Medi…
·Hoe te Kanalen configureren in…
·Hoe maak je een CSO -bestand w…
·Hoe maak je een 640 x 480 Vide…
·Tips voor Resultaat Laptop fil…
·Hoe te gebruiken Fotoverhaal 3…
·Hoe kan ik video's converteren…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe te afdrukbare tekens gebruiken in Wo…
Hoe maak je een Drop Cap gebruiken in Wo…
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe kan ik een aangepaste stijl gebruike…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe te Voorgedefinieerde stijlen gebruik…
Hoe maak je kolommen in een tekstverwerk…
  Software Articles
·Hoe afdrukken controles Vanuit de comput…
·Hoe de Backdoor Verwijder Generic2 Troja…
·Hoe te installeren Polycom PVX 
·Wat is de extensie Sdc ? 
·Hoe je woorden maken Inside Letters in P…
·Hoe om PDF's te combineren in Acrobat 5 
·How to Get Rid van Kringverwijzingen in …
·Hoe te TrueType-lettertypen in splitter 
·Hoe om te doen Picture-In - Picture in C…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com