Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een Wireless Network Setup naar een Router
Draadloze routers kunt u ook verbinding maken met uw netwerk en internet service met wireless -enabled apparaten . Met draadloze verbindingen , je werk is meer draagbaar en geeft je mobiliteit met uw Wi - Fi - enabled mobiele telefoon , laptop of e - reader . Voor het opzetten van een draadloos netwerk met een router , moet u de router en de draadloze beveiligingsinstellingen configureren voordat u uw apparaten aansluit . Zodra de installatie is voltooid , uw correct geconfigureerd router biedt een draadloze verbinding voor al uw draadloze apparaten . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw draadloze router op uw modem en power cycle van de modem . De juiste methode om power cycle meeste modems is om de modem uit te schakelen voor dertig seconden en zet hem weer aan . Bevestigen van uw router stopcontact en steek het erin kopen van 2

Sluit een Ethernet- kabel aan op de Ethernet- poort van de computer en sluit deze aan op de eerste Ethernet-verbinding -poort van de draadloze router . Na de installatie kunt u deze Ethernet- kabel verwijderen als de computer die u gebruikt voor de installatie is draadloos klaar .
3

Start uw favoriete internet browser en typ toegang adres van de router in de adresbalk van uw browser . In de meeste gevallen , de toegang adres " 192.168.1.1 ". Controleer handleiding van uw router voor het exacte adres .

Typ in standaard gebruikersnaam van de router en het wachtwoord op de 4 login scherm . Probeer " admin " als gebruikersnaam en ' password ' als het wachtwoord . Controleer deze waarden in de handleiding van uw router , als de standaard gebruikersnamen en wachtwoorden verschillen tussen fabrikanten .
5

Klik op " Wireless " of " Verbinding " in admin panel van uw router , afhankelijk van het model van uw router . Wijs een naam aan uw draadloze netwerk . Dit is de gebruiksvriendelijke naam die u gebruikt om uw netwerk te identificeren wanneer u draadloze apparaten aansluiten op uw router .
6

Selecteer " WEP " of " WPA " als uw draadloze beveiligingsmethode . Instellen van uw wachtwoord en uw wijzigingen op te slaan . Schrijf uw wachtwoord op een stuk papier en bewaar deze op een veilige plaats om te voorkomen dat het krijgen geblokkeerd van uw eigen router . Een gemeenschappelijke plaats wordt geplakt is aan de onderkant van je router , dus je moet fysieke toegang tot de router om het wachtwoord te krijgen .
7

Sluit elk draadloos apparaat in uw netwerk op uw router . De meeste draadloze apparaten zal zoeken naar uw draadloze verbinding . Wanneer uw draadloze apparaat ontdekt uw draadloze verbinding , selecteert u het en voer het wachtwoord van uw netwerk .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hulp bij het aansluiten van ee…
·Hoe te activeren Actiontec M10…
·Wireless Cable Modem Informati…
·Hoe kan ik mijn DWL - 650 met …
·Airport Extreme WiFi- compatib…
·Hoe maak je een High Speed ​​M…
·Hoe de kracht van een Wi - Fi-…
·Hoe Hook Up een Ativa Computer…
·Hoe het opzetten van een WiFi-…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je poorten openen op een Verizon FiO…
·Hoe te gebruiken Een Dial Up for Two Com…
·Hoe to Wire een RS - 485 voor Communicat…
·DIY Antenna Booster 
·Hoe te Bandbreedte Throttle naar een com…
·Hoe maak je een 56K interne modem Poort …
·Hoe te verzenden Mass Fax Online 
·OpenFlow Protocol 
·Hoe te Cut My VoIP tarieven 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com