Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Zelfgemaakte Wireless Wi-Fi antennes
Draadloze netwerken verhogen het nut van computers , printers en randapparatuur . File sharing , printer /perifere delen , meerdere internetverbindingen , multi - player games , internet telefonie ( VoIP ) en home entertainment zijn allemaal mogelijk en handiger via draadloze netwerken ( WLAN ) . WiFi is het heden en de toekomst . Het maakt meerdere verbindingen direct mogelijk , en laat elk apparaat met een WiFi- zender naar elk ander apparaat op het netwerk . Het bouwen van een zelfgemaakte USB antenne is de kers op deze taart . Wat er precies is WiFi?

WiFi
is radiogolven technologie , die het mogelijk maakt behoorlijk uitgeruste apparaten toegang tot het internet binnen een huis, bedrijf of openbare plaats zonder fysiek aansluiten op een netwerk via Ethernet of een telefoonlijn . De 2.4Ghz signaal is zonder vergunning , zodat iedereen met de middelen kan vrij toegang toe , dat de hoeveelheid vrij WiFi-hotspots legt op gemeentelijk bibliotheken , Starbucks en andere detailhandel.
Wat is er nodig om draadloos maken USB Antenne ?

Geen hardware anders dan een draadloze USB- adapter nodig om een kleine draadloze Local Area Network ( WLAN ) te bouwen . Vergroten dit met een boost , uit een metalen taartvorm of draad zeef , en uw web browsing mogelijkheden sterk uit te breiden . De WiFi -software configureren om de adapter te herkennen door het uitvoeren van de Windows XP Network Setup Wizard of downloaden van de freeware Easy WiFi Radar . Easy WiFi Radar automatiseert draadloze set - up wizard van Windows XP . Voer het uit en maak verbinding met het internet automatisch , signaalsterkte aangeeft geopend hotspots ' als groene , gele of rode punten .
Schoonheid van 802.11x

Alle populaire 802.11-standaarden kunnen allemaal samenwerken . Merk op dat de snelheid zal naar beneden worden beïnvloed wanneer een lagere snelheid router of modem ( 802.11b ) is eerder in de " pijp " dan de hogere snelheid routers of modems ( 802.11g ) . 802.11n of n + zijn de hoogste snelheden , die kan leveren tot 300 Mbps .
Adapters Zijn goedkope

Als je niet al een WiFi-verbinding op uw computer , de aanschaf van een USB WiFi -adapter . Wireless G adapter is te vinden op eBay voor $ 15 tot $ 16 en bij Staples voor zo weinig als $ 30; . Anderen in winkels tot $ 100 voor de hogere snelheid draadloze N adapter
Eet een Pie , Get More internet

Maak een gat in de metalen taart pan - of draad zeef voor nog meer signaal boost - om de draadloze WiFi-adapter te houden en dienen als een reflecterende radiofrequentie ( RF) oppervlak om haar te stimuleren signaal verzamelen sterkte . Steek de adapter halverwege in uw parabool . De toegenomen oppervlak van de parabool zal uw signaalsterkte 12 tot 15dB boost .
Final Connection

Sluit een vrouw-naar - male USB- kabel aan op de WiFi-adapter . Als de lengte van de computer is lang , gebruik dan een USB-verlengkabel , ook. Steek de stekker van de USB- kabel in een USB -poort op uw computer . Volg deze on - screen set-up instructies in Windows XP op te zetten van de software voor WiFi ontvangst . Plaats de draadloze antenne in de richting van het dichtstbijzijnde access point ( AP ) geconfronteerd . Stel de antenne voor maximale signaalsterkte , en geniet van meer Internet aansluitmogelijkheden .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een Internet Networ…
·Hoe maak je een Ultra Low Loss…
·Over Wireless Credit Card Term…
·Verbinding maken met een gedee…
·Hoe maak je een sterkere Inter…
·Hoe je Wireless Secure maken 
·Hoe maak je een High Gain Ante…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Zelfgemaakte Wireless USB Ante…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe vindt wat anderen er over Op zoek na…
·De beste manier om Hook Up Twee pc's naa…
·Checklist voor een Voice & Data Walk Thr…
·Hoe je automatisch verbinding met een dr…
·Wat is het verschil tussen Wireless Inte…
·Problemen oplossen : DSL -modem werkt ni…
·Hoe u uw hele harde schijf op een gedeel…
·Hoe maak je verbinding met een Wi - Fi- …
·Hoe te beveilig ik mijn PC op Wireless 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com