Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een Wireless LAN-verbinding voor een laptop maken
U kunt een draadloos lokaal netwerk ( LAN ) aansluiting voor uw laptop met behulp van een apparaat dat bekend staat als een draadloze router tot stand . 802.11a , 802.11b en 802.11g : Afhankelijk van het type van de draadloze router die u kiest , kunt u een van de drie soorten draadloze netwerken op te zetten . Alle draadloze -apparaten binnen het bereik van de router staat zal zijn om toegang te krijgen tot het internet en met elkaar communiceren , zodra de router is geïnstalleerd . Wat je
WiFi enabled laptop of laptop met draadloze kaart
Draadloze router
internetverbinding
Modem
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer of uw laptop is wireless - enabled . Een laptop met een ingebouwde Wi - Fi-functie in staat zal zijn om te communiceren met een draadloze router , en in staat zijn om signalen te verzenden en ontvangen . Als uw laptop niet is uitgerust met Wi - Fi , kunt u nog steeds aansluiten op een draadloos netwerk met behulp van een draadloze kaart . U zult een draadloze kaart nodig hebt voor elke laptop die u wilt aansluiten . Kopen van 2

Plaats de draadloze kaart in PCI-sleuf van uw laptop . Plaats de software-cd en installeert het stuurprogramma voor de hardware door de instructies op het scherm . Je zal niet de kaart nodig als uw laptop is al met draadloze functionaliteit .
3

Schakel de modem en de stekker uit het lichtnet . Nooit bevestigen of loskoppelen van de kabels van elektronische apparatuur met een live- krachtbron .

Hook 4 de draadloze router met de modem . Ontkoppel de netwerkkabel van de belangrijkste computer als u al een internetverbinding op een desktop hebt en plaats deze op de poort met het label " internet", " WAN " of " WLAN " op de achterkant van de router . Als u niet beschikt over een computer met een internetverbinding , sluit het ene uiteinde van de netwerkkabel die bij de router kwam in de achterkant van het modem , en het andere uiteinde op het hebben " internet", " WAN " of " , WLAN " -poort aan de achterzijde van de router

Schakel de modem 5 . . Wacht vijf tot 10 minuten voor de modem om verbinding met het internet , en dan de macht van de router . Wacht tot het lampje op het " internet", " WAN " of "WLAN " -poort brandt . Wanneer de LED brandt , betekent dit dat de router is gestart communiceren met de modem .

Load 6 software- cd van de router en installeer de driver . Volg de instructies op het scherm om de router te configureren met uw draadloze apparaten , en zorgen voor een draadloos netwerk . Het configureren kan variëren, afhankelijk van de fabrikant van de router .

Input 7 de SSID , WEP of WPA , en het beheerderswachtwoord wanneer daarom wordt gevraagd . De SSID is de naam van uw draadloze netwerk , WEP en WPA zijn onderdeel van beveiligingsfuncties van de router om onbevoegde toegang te beperken , en het beheerderswachtwoord bestuurt het draadloze netwerk en de instellingen van de router .
8

Activeer de laptop draadloze functie . Op laptops met ingebouwde Wi - Fi , kan de functie worden ingeschakeld door een schakelaar , meestal in de buurt van het toetsenbord , en met een kleine antenne icoon. Voor laptops met PCI draadloze kaarten , wordt de functie ingeschakeld vanuit de software . Klik op het pictogram voor draadloze communicatie vanuit het systeemvak en de beschikbare netwerken in de omgeving . Klik op de SSID van uw netwerk en selecteer " Connect . " Wanneer u wordt gevraagd , typt u het wachtwoord .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is een Wi - Fi- netwerk? 
·Hoe kan ik een LinkSys Wireles…
·Hoe Set Up Wireless E 
·Hoe te Zet een draadloze switc…
·Hoe maak je een draadloze comp…
·Hoe maak je een computer of la…
·Problemen met Linksys WRE54G 
·Hoe het opzetten van uw draadl…
·Hoe te inschakelen Windows Wir…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Kan een Inverted Codec Functie Als Modem…
·Wat is Iptables in Linux ? 
·Hoe te verbinden twee Mac computers via …
·Hoe het opzetten van Mobile Internet 
·Hoe maak je een CAT3 Wire 
·Hoe je het Signaal van mijn laptop Card …
·Hoe maak je een Netgear DG834PN Probleme…
·Hoe de Spotlight uitschakelen op XServe 
·Hoe maak je een netwerk op te bouwen met…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com