Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Kan een Inverted Codec Functie Als Modem
Computers , op hun meest elementaire niveau , bestaan ​​uit twee elementen : ? Hardware en software . Hardware beschrijft van uw computer fysieke componenten , het toetsenbord , het moederbord , de dvd-drive en de Ethernet-kaart zijn allemaal voorbeelden van computer hardware . Software verwijst naar de programma's die worden uitgevoerd op uw computer . Besturingssystemen , zoals Windows 7 of Snow Leopard , tekstverwerkingsprogramma's , zoals Microsoft Word , en surfen op internet programma's , zoals Internet Explorer en Firefox zijn allemaal verschillende soorten software . Dienovereenkomstig is er geen relatie tussen een codec , die software en een modem , die hardware. Codec

Een codec is een stukje software die op de harde schijf van uw computer . Een codec comprimeert of decomprimeren van digitale media bestanden . Codecs zodat de media programma's op uw computer aan geselecteerde audio-en videobestanden af te spelen . Of een Windows Media Audio -bestand voor Windows Media Player of een Audio Video Interleaved bestand compatibel met programma's zoals DivX of XviD , moet je codecs voor het afspelen van het bestand . De meeste programma's zijn vooraf geïnstalleerd met de codecs die je nodig hebt om uw bestanden af te spelen .
Omgekeerde Codec

Codecs
zijn ontworpen om uw computer te spelen mediabestanden te helpen . Omgekeerde codecs , aan de andere kant , niet bestaan ​​. In theorie zou een computer programmeur programmering een codec 's herschrijven de functies uit de codec te keren , maar dat zou alleen maar dienen om te voorkomen dat uw media -programma's van het spelen van alle bestanden . Als je een codec omgekeerd , zou daarmee geen invloed op uw modem hebben .
Modem

Een modem is een apparaat waarmee u verbinding te maken het Internet . Of zoals een oudere dial - up , een meer eigentijdse breedband of kabel of een draadloze USB nieuwere , modems zijn fysieke stukken die uw internetverbinding te controleren . Oudere computers gekenmerkt ingebouwde modems voor dial - up verbinding , maar hedendaagse internet service providers , ongeacht het formaat , moet u een modem die gescheiden is van de computer te gebruiken .
Ethernet en Wireless < br >

Omdat modems worden niet meer ingebouwd in computers , computers nu moeten hardware voor verbinding met een modem . De Ethernet-kaart ontvangt het signaal direct van een modem , zodat u de internetpagina's u toegang te zien . Als een modem is aangesloten op een draadloze router , zal de computer een draadloze adapter aan te sluiten op het draadloze netwerk nodig . Deze stukken van de hardware - de Ethernet-kaart en draadloze adapter - worden beheerd door software genaamd chauffeurs . Omdat Ethernet en draadloze , evenals hun vereiste stuurprogramma's , zijn met betrekking tot Internet -connectiviteit , ze , net als de modems ze verbinding maken , hebben geen relatie tot een codec .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een modem Fix 
·Hoe kan ik configureren van ee…
·Hoe maak je een DSL Wireless M…
·Hoe kan ik mijn modem opnieuw …
·Hoe kan ik een Belkin modem ve…
·Hoe het opzetten van een Comca…
·De specificaties van een OWB H…
·Hoe maak je een Westell modem …
·Hoe kan ik mijn BT Thuis Hub M…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe maak je een draadloze router toevoeg…
Verbinding maken met een Admin Linksys W…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een gebruikersnaam Vanaf het…
·Hoe kan ik een extra PayPal Debit Card V…
·Wat is het verschil tussen Cat5 Wiring &…
·Toegang krijgen tot e-mail Van School 
·Waar vind ik de ethernet drivers voor ee…
·Hoe te versturen seriële commando via d…
·Hoe maak je een High - Gain Omni Antenna…
·Hoe te verbinden van een Mac naar een Xb…
·Hoe maak je een IP -adres te verbergen v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com