Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
De voordelen van het Wireless
Draadloze communicatie biedt mobiliteit en het gemak voor thuis -en zakelijke gebruikers en bespaart tijd en geld . Het maakt het ook mensen op afstand te meten huishoudelijke en zakelijke apparatuur , het afwenden van potentiële rampen zoals overstroming veroorzaakt door gescheurde leidingen . Mobiliteit

Draadloze communicatie
kunt u op het web surfen terwijl u uit en over . Ultra - draagbare computers , zoals netbooks , hebben een lange levensduur van de batterij , omdat ze zijn ontworpen met draadloze connectiviteit en draagbaarheid in het achterhoofd . Mensen met een draadloze laptops kan online werken en in contact blijven met vrienden en collega's wanneer ze op plaatsen die WiFi hebben , zoals cafes , hogescholen en hotels . Mobiele telefoons met mobiele draadloze breedband betekenen dat je niet hoeft te worden in een Wi - Fi hotspot om online te gaan .
Gemak

Draadloze communicatie apparaten
letterlijk afzien van de nodig voor draden . Dit maakt ruimte vrij , zonder kabels en stelt gebruikers in staat om nieuwe apparaten te introduceren om hun bestaande thuis-of bedrijfsnetwerk met een minimum aan gedoe . Iemand die koopt een computer thuis , bijvoorbeeld , gewoon sleutels in haar gebruikersnaam en wachtwoord in en de machine maakt automatisch verbinding met het draadloze thuisnetwerk .
Monitoring

draadloze monitoring kan worden gebruikt door huiseigenaren en bedrijven om tabbladen op apparatuur , temperatuurschommelingen en zelfs het gebruik van elektriciteit te houden . Monitoring systemen maken gebruik van draadloze sensoren die alert huis-en bedrijfseigenaren te branden, overstromingen en indringers en kunt u laten weten of de cv-installatie is uitgeschakeld of als er een ijzeren ingeschakeld is gelaten , terwijl je niet thuis bent . Deze kunnen worden gecontroleerd door middel van derden bedrijven die alert huishoudens op mogelijke gevaren of kan worden geprogrammeerd om een waarschuwing te sturen naar uw mobiele telefoon .
Cost

Draadloze communicatie
is bijzonder kosteneffectief voor bedrijven, inrichtingen kunnen worden verplaatst zonder de kosten van bedrading en de bijbehorende downtime . Draadloze monitoring kunnen bedrijven waarschuwen voor mogelijke problemen voordat materiaal afbreekt . Elektriciteitsvoorziening bedrijven , bijvoorbeeld , kan een draadloze vibratie sensoren te installeren op pompen en ventilatoren om hen te helpen plannen en verrichten tijdige reparaties .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Het automatisch laden Protecte…
·Wat is 3G-netwerk dekking? 
·Hoe een lokaal draadloos netwe…
·Hoe uw pc Draadloze frequentie…
·Hoe hoog Gain Grid Parablolic …
·Kan uw buren bespioneren via j…
·Hoe het opzetten van een WiFi-…
·Hoe te vergrendelen Uit andere…
·Hoe het ontwerpen van een Yagi…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Draadloos Internet Problemen & Router co…
·Toegang tot een router creëren 
·Hoe het opzetten van meerdere LAN's 
·Hoe maak je een computer modem wijzigen 
·Hoe te Rainmaker Thema's uploaden 
·Hoe je X Windows configureren voor toega…
·Wat is Win32 Alureon ? 
·Hoe vindt u de Subnetadres 
·Hoe een ACL 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com