Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is de makkelijkste manier om Set Up een computernetwerk thuis ?
Het opzetten van een computernetwerk in uw huis niet hoeft te zijn een hele klus zijn. Ontwikkelingen in draadloze netwerktechnologie hebben het gemakkelijk , zelfs voor een beginner om het opzetten van een thuisnetwerk . Een draadloos netwerk betekent dat je niet hoeft te gaan om de kosten van het runnen van bekabeling door je muren of het kopen van een netwerk- hub of switch . Windows kunt u zelfs een netwerk op te bouwen zonder een draadloze router . Dit type netwerk wordt een " ad hoc " -netwerk , en met aandacht voor een aantal security informatie kunt u een computernetwerk lopen in uw huis in een korte tijd . Windows Networking Mogelijkheden

Windows
biedt voor het creëren van ad-hoc -netwerken via de " Draadloze netwerken beheren " dialogen . U moet het netwerk een naam geven , een soort beveiliging , en een security passphrase . Dit zijn de beveiligingsgegevens die uw netwerk beschermen tegen wijk afluisteraars en oorlog - chauffeurs , die rond wijken op zoek naar onbeveiligde draadloze netwerken te rijden te houden . Zorg ervoor dat uw netwerk een obscure naam , een soort beveiliging ( WPA2 is een goede keuze ) te geven , en een willekeurig wachtwoord van meer dan acht tekens . Noteer al deze informatie precies zoals ingevoerd , want je moet de wachtzin naar andere computers die wilt u uw netwerk te configureren .
Automatic IP Addressing

Windows
beschikt ook automatische toewijzing van IP- adres , gebaseerd op wat het vindt in het netwerk discovery -fase . De machine die de ad- hoc -netwerk organiseert zichzelf een eigen IP-adres en andere computers die verbinding de adressering regeling zal detecteren en toewijzen zelf geschikte adressen om connectiviteit laten toewijzen . Als alternatief kunt u statische adressen aan elke computer die zich op uw thuisnetwerk toe te wijzen . Bijvoorbeeld, zou u de hostcomputer en het adres zoals 192.168.0.1 toewijzen met een subnetmasker 255.255.255.0 , en geven de andere computers adressen die eindigen met 0,2 , 0,3 en ga zo maar door .
< br >
Workgroup Name

Microsoft netwerken
gebruik een werkgroep naam waaraan de computers op het netwerk kunnen behoren . De standaard voor de nieuwere versies van Windows is " MSHOME , " maar dit is configureerbaar . Als u wilt dat de naam van de werkgroep wijzigen in iets meer herkenbare kunt u dit doen door te klikken op de knop Start , klik met de rechtermuisknop op de link computer en op het tabblad Eigenschappen. Scroll naar beneden tot u de computernaam, domein en werkgroep instellingen en klik op " Instellingen wijzigen . " Hier kunt u de computernaam en de werkgroep te wijzigen . Elke computer in uw netwerk moeten dezelfde werkgroepnaam moeten in staat zijn om bestanden en printers te delen .
Bestanden en printers

Windows
kunt u bestanden en printers delen in uw netwerk via het Netwerkcentrum dialogen , evenals het dialoogvenster Eigenschappen voor individuele bestanden . U kunt bestanden worden gedeeld alleen met een wachtwoord , of hen in staat stellen om te worden gedeeld met iedereen op het netwerk te lezen of lezen en schrijven . Zorg moeten worden genomen bij het delen van bestanden , echter, en het is nooit een goed idee om de hoofdmap van een station zoals de " C : " delen rijden . Deze geeft toegang tot alle mappen en bestanden op die schijf . Wees selectief bij het delen van bestanden en mappen . Printers delen gebeurt via de koppeling Eigenschappen Printer na de rechtermuisknop op de printer die u wilt delen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een Wi - Fi Repeat…
·Wat doet een draadloze Wi - Fi…
·Geschiedenis van de 4G-technol…
·How to Set Up een Wireless USB…
·Over T - Mobile Wireless Card …
·Hoe de brug werkt tussen AP en…
·Wat is Wireless PCI ? 
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Draadloze LAN- Step - by - Ste…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Remote Internet Access Opties 
·Hoe je documenten te beveiligen op een t…
·Hoe om Taakbeheer te gebruiken voor Remo…
·Ontbrekende Local Area Connection op Win…
·Wat is NetBEUI protocol ? 
·Hoe stel ik mijn Dell Inspiron Mini Met …
·Wireless DHCP werkt niet in Ubuntu 
·Vergelijking van Netgear WNR3500 & WNR20…
·De nadelen van bustopologieën 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com