Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
De voordelen van draadloos werken
Draadloze netwerken is vrijwel overal , van woningen tot coffeeshops in de city - brede netwerken . Veel top tech bedrijven gebruik maken van draadloos netwerken om beter in staat hun werknemers te zwerven en samen te werken . Van thuiskantoren tot de zalen van Microsoft , bedrijf van alle soorten en maten te genieten productiviteit en kostenvoordelen door het stimuleren van medewerkers om draadloos te werken . Geen kabels

Wired kantoren en woningen
kan worden bezaaid met kabels . Een groot kantoor kan vereisen lange runs van gebundelde draden aan computers werknemers verbinden . In een kantoor aan huis , de keuze is vaak de vraag of aan het kantoor direct naast de muur te lokaliseren met de internetverbinding of om lelijke kabels lopen langs muren en over vloeren . Een draadloze werkplek heeft een bedrade verbinding alleen voor de modem en router , en diensten zoals WiMax vereisen slechts een stopcontact .
Flexibele werkruimte

In een bekabeld huis of kantoor , computers zijn aangesloten op het netwerk enige waar ze kunnen aansluiten inch draadloze aansluitingen kunt u werken vanuit een vergaderruimte tijdens het wachten voor een vergadering te beginnen . Medewerkers kunnen samenwerken in een rustige ruimte - vanaf een externe locatie , zoals een bibliotheek of cafe , of zelfs buiten. Sommige kantoren bieden zelfs geopend gemeenschappelijke bureaus en tafels in plaats van toegewezen cellen , waardoor medewerkers om te bewegen en de groep als dat nodig is.
Easy Connection

In een bekabeld netwerk , elke extra apparaat vereist een andere netwerkkabel , en elke kabel vereist een beschikbare poort op een router of hub . U kunt een draadloos apparaat snel verbinding via software , zonder extra hardware nodig .
Verhoogde productiviteit

draadloze computers bieden u makkelijker verbinding met uw collega's , zelfs wanneer op de weg . Op een beurs , kan het reizen medewerkers verbinding met e-mail en customer relationship management software en samenwerken aan presentaties van de lobby van het hotel , congrescentrum of luchthaven . Behulp van een mobiele kaart of dongle , kan een externe verkoper onmiddellijk feedback te geven over de verkoop en contacten . U kunt uw draadloze laptop mee naar huis nemen en verbinding te maken met het kantoor als je ziek bent of overuren .
Kostenbesparingen

Draadloze netwerken zijn afgenomen in kosten over de afgelopen tien jaar , en een eenvoudig draadloos netwerk kan minder te implementeren dan een bekabeld netwerk kost .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Kunt u gebruik maken van een t…
·Hoe maak je een I - Tech Bluet…
·De voordelen & nadelen van WiF…
·Hoe krijg ik toegang tot een W…
·Hoe maak je een Laptop met een…
·Verbinding maken met draadloos…
·Hoe werkt een Wi - Fi Connecti…
·Hoe kan ik verbinding Twee dra…
·Hoe maak je een directionele W…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een MP4 Mime type in IIS 
·Wat is Bluetooth -technologie? 
·Hoe maak je verbinding een switch naar e…
·Wat zijn verschillende soorten van elekt…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless G Signal …
·Hoe maak je een Routing Protocol Selecte…
·De IEEE Standards for Wireless 
·Hoe maak je een Netgear 32 - bits MA521 …
·Wat zijn de voordelen van Computer Netwo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com