Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Verschillen in SSL Certificaten
SSL -certificaten worden zowel gebruikt om gegevens die wordt verzonden over het internet en om gebruikers te helpen op hun gemak voelen met de website die ze bezoeken versleutelen . Er zijn verschillende types van SSL-certificaten , en elk type heeft bepaalde eisen die meegaan met het, evenals verschillende voordelen en nadelen . Het type SSL- certificaat dat wordt gebruikt voor een bepaalde website is sterk afhankelijk van wie het verzoek en het beoogde gebruik . Domain Validation SSL Certificaten

Domein
gevalideerde SSL- certificaten worden gebruikt om een basisniveau van vertrouwen met een website vast te stellen en te bewijzen dat u de website bezoekt u denkt dat u bezoekt . Deze certificaten worden afgegeven na de SSL- uitgever bevestigt dat het domein geldig is en is eigendom van de persoon die het certificaat aanvraagt ​​. Er is geen noodzaak voor elk bedrijf papierwerk in te dienen om een Domain Validation SSL-certificaat te verkrijgen , en deze vormen van SSL -certificaten kan zeer snel worden afgegeven . Het nadeel van dit soort certificaten is dat iedereen kan ze krijgen , en zij houden geen echte gewicht , behalve om de communicatie tussen uw browser en de webserver te beveiligen .
Organization Validation SSL Certificaten
< br >

een Organization Validation SSL-certificaat wordt afgegeven aan bedrijven en biedt een hoger niveau van beveiliging dan een Domain Validation SSL-certificaat . Een Organization Validation certificaat vereist dat er een bedrijf gegevens worden gecontroleerd , samen met domein en eigenaar informatie . Dit type certificaat wordt erkend door moderne browsers en wordt aangegeven door een gekleurde balk in de URL gedeelte van de browser . Het voordeel van dit certificaat op een Domain Validation certificaat is dat het versleutelt niet alleen de gegevens , maar het biedt een zekere mate van vertrouwen over het bedrijf die eigenaar is van de website .
Extended Validation SSL Certificaten

een Extended Validation SSL Certificaat is een " top of the line " SSL-certificaat . Het verkrijgen van een vereist dat een bedrijf gaan door een zware doorlichting proces , en alle details van de onderneming moet worden gecontroleerd als authentiek en legitiem voordat het certificaat wordt afgegeven . Hoewel dit certificaat gelijk aan een Organization Validation SSL-certificaat mag lijken , het belangrijkste verschil is het niveau van de doorlichting en controle die wordt uitgevoerd op de eigenaar van het domein en het bedrijf dat de aanvraag van het certificaat . Alleen een bedrijf dat een grondig onderzoek loopt kan de Extended Validation SSL-certificaat , die de gebruikers van de website van het bedrijf voorziet van beveiliging en betrouwbaarheid te gebruiken .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Toegang tot een Remote PC Serv…
·Protocol waarmee gegevens word…
·Hoe je twee computers Link 
·Hoe je magische cirkels te kri…
·Hoe te wijzigen van een intern…
·Hoe maak je een Vista- compute…
·Hoe te Prive GPG Install 
·Wat zijn de oorzaken van Eth0 …
·Wat is PBX -integratie? 
  Related Articles
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
Hoe maak je een WEP -nummer in NETGEAR 
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe je DSL Neem Meerdere Rooms 
Hoe te VLAN creëren in de Wireless LAN …
Hoe je uitschakelen WPA beveiliging in L…
Hoe je het wachtwoord in een Linksys Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Domain Trust Creëren 
·Hoe maak je een netwerk -hub Test 
·Hoe een Virtual Host met Apache 2 Config…
·Afdrukken vanaf een laptop met behulp va…
·Manieren om uw Ping Improve een Server 
·Hoe maak je een Microsoft VPN -server co…
·Hoe de C Drive Kaart om een I Drive 
·Hoe kan ik een Arris modem Problemen 502…
·Hoe je Bluetooth-apparaten verwijderen i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com