Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Risico's in Remote Access
Externe toegang verwijst naar het vermogen van de gebruikers toegang tot een computer netwerk vanaf een locatie die niet rechtstreeks verbonden met dat netwerk . Vaak zullen bedrijven en overheidsorganisaties toegang op afstand als een manier om de efficiëntie te verhogen toestaan ​​. Echter , veel risico's mee te gaan met het gebruik van externe toegang . Alvorens de goedkeuring van toegang op afstand , moeten deze volgende risico's rekening worden gehouden . Onbevoegde gebruiker
p De meest voor de hand liggende risico's die betrokken zijn bij toegang op afstand gebruik is de onbevoegde gebruiker . Helaas , dit risico is er een die je nooit in staat zal zijn om volledig te vermijden . Ongeacht het niveau van de zorg die u neemt bij het houden van vergeten informatie geheim , programma's bestaan ​​die kunnen breken in de meeste beveiligde netwerken . Anti - virus programma's en intrusion technologieën zijn manieren om dit probleem te voorkomen ( Ref. 1 ) . Ofbeeldienge Verlies

andere mogelijke risico's van remote -access -technologie is het verlies bestanden . Dit kan gebeuren om verschillende redenen , hetzij de gedeeltelijke overdracht van bestanden of overdracht fouten . Nogmaals , technologieën bestaan ​​om te helpen dit risico te beperken , maar het is over het algemeen een veilige strategie om back-upbestanden ( Ref 1 ) te houden .
Gegevens onderscheppen en afluisteren

gegevens onderschepping betekent dat een derde toegang tot gevoelige informatie kunnen krijgen , terwijl de verbinding wordt doorgegeven tussen twee partijen op de remote - toegang tot het netwerk . Afluisteren betekent gewoon er is een derde partij op het afluisteren van een RAS- netwerk ( Ref. 2 ) .
Device Verlies

Device verlies of diefstal
is een andere kwestie . Een laptop of een ander type draagbare data gadget is zeer kwetsbaar voor diefstal , en kon een onbevoegd persoon de toegang tot een andere computer te krijgen toestaan ​​. In 2006 werd een laptop gestolen uit het Department of Veteran 's Affairs dat de persoonlijke gegevens van meer dan 26 miljoen veteranen ( Ref. 2 ) bevatte .
Malware

Malware
is andere potentiële risico met toegang op afstand . Malware verwijst naar software die kan worden geïnstalleerd op uw computer zonder uw medeweten , welke functies potentieel schadelijk voor het systeem uitvoert. Anti - malware software is een goede veiligheidsmaatregel ( Ref. 2 ) .
Firewall Problemen

Firewall problemen hotels met toegang op afstand kunnen voortvloeien uit het ontbreken van persoonlijke firewalls voor elke mobiel apparaat dat wordt aangesloten op de remote - toegang tot het netwerk . Met dezelfde firewallbeleid ongeacht locaties van de apparaten wordt niet beschouwd als veilig . Elk mobiel apparaat moet zijn eigen persoonlijke firewall beleid om te gaan met de verhoogde bedreigingen kunnen tegenkomen . ( Ref. 2 ) .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is een firewall 
·Verschil tussen CAT5 en CAT6 N…
·Een Fouttolerante Optical Netw…
·Biometrische Bestedingen 
·De voordelen van de implementa…
·Hoe je Hulp op afstand starten…
·EJB Life Cycles 
·TightVNC Verbreekt tijdens het…
·Waarom Protocollen Vary van la…
  Related Articles
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe maak je een WEP -nummer in NETGEAR 
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe je DSL Neem Meerdere Rooms 
Hoe te VLAN creëren in de Wireless LAN …
Hoe je uitschakelen WPA beveiliging in L…
  Netwerken Articles
·Hoe post op Usenet anoniem 
·Wat is de oorzaak Kleur Distortion in TV…
·SSH en SCP configureren op een Cisco Rou…
·Remote Desktop Vs . VPN 
·Hoe maak je een Ventrilo Server Setup 
·Softswitch Protocol 
·Hoe de versie van Linux Ethernet- driver…
·Hoe te Toevoegen Bluetooth Dienst 
·Hoe te verbinden van een laptop op een t…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com