Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe werkt een Ping werk?
Vernoemd naar het pingen geluid op oudere onderzeese sonar systemen , een ping pogingen om contact met een bepaalde computer of server op internet . Met behulp van een specifiek programma ping , de computer stuurt een Internet Control Message Protocol ( ICMP ) echoaanvraag boodschap, die de ontvangende computer reageert vervolgens door " echo " het bericht terug naar de verzendende computer . Het verzenden pings

Om een ping handmatig te sturen , navigeren naar commando van de computer prompt . Zo typt u "ping www.google.com " naar een ping handmatig verzenden naar Google . Als de website die u antwoordt pingen , zal het ping programma u voorzien van de hoeveelheid tijd die nodig was om de reactie te ontvangen . Als u een website pingen in plaats van het IP-adres van een bepaalde computer , zal de ping bieden u het IP-adres van de computer die de website host .
Debugging

Ontwikkelaars
maken vaak pings om netwerkproblemen oplossen . U kunt een breed scala aan opdrachten toevoegen als u handmatig pingen van een website of computer , zoals het toevoegen " - f" om de fundamentele opdracht ping om een overstroming ping initiëren . Deze actie zal pings sturen zo snel als de ontvangende computer kan verwerken , zodat u de grenzen van stress een netwerk te testen . U kunt andere opdrachten gebruiken om het pad van een ping 's over netwerken traceren en zelfs de grootte van een ping veranderen .
Tekortkomingen

Een ping blijft beperkt in de informatie- het kan overbrengen en de betrouwbaarheid . Sommige servers zullen weggooien pings kan het niet leveren zonder je te informeren . Een server kan per ongeluk denken dat het heeft gereageerd op een ping wanneer het niet . Als u geen antwoord krijgt van een computer of website ontvangt , kan een ping je niet vertellen waarom of zelfs als het ooit kwam . Terwijl debugging tools bestaan ​​die u toelaten om algemene pad van een ping 's via diverse netwerken te traceren , kan het geen informatie over elke host en elk detail dat kan hebben plaatsgevonden langs de weg .
Firewalls < br >

Soms pings worden afgebogen of vertraagd door firewall-instellingen . U kunt dit veranderen indien gewenst door het configureren van ICMP -instelling van uw firewall om binnenkomende echo requests , of pings toestaan ​​. Bijvoorbeeld , in het menu van Windows Firewall , kunt u navigeren naar het tabblad " Geavanceerd " en klik op de knop "Instellingen " onder het hoofdstuk " ICMP " . In het menu dat verschijnt , kunt u een vakje om inkomende echoaanvragen toestaan ​​. Terwijl alle firewalls niet dezelfde opmaak hebben , zal het protocol opties betreffen pings of binnenkomende echo requests , die u vervolgens kunt toestaan ​​.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe je DNS Recursion 
·Wat is 3G Service? 
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe te Secure Remote Access 
·Wat zijn BRI & PRI ? 
·COSEM Protocol 
·Hoe te Audio streamen met een …
·Wat is de Identity Federation …
·Openbare Vs . Private Network …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Vergelijk Internet Download snelhede…
·Hoe te testen voor MCSE 
·De effectiviteit van de overdracht van g…
·Netgear DG834GT Wireless Problemen 
·Hoe kan ik een draadloze kaart installer…
·Welke hardware is nodig voor Thuis Draad…
·Hoe te Routers Audit 
·Hoe te blokkeren van een Wireless LAN 
·Hoe maak je een draadloos signaal versle…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com