Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is het verschil tussen een Thin Client & een laptop?
Een laptop computer is lichtgewicht , draagbaar en een stuk dunner dan een desktop computer . Dit klinkt als een thin client , want het is niet erg dik . In feite een laptop is waarschijnlijk zo ver verwijderd als een apparaat kan krijgen dat het een echte thin client . Het apart en niet afhankelijk van andere computers om rekenkracht aan de gebruiker . Een thin client is niet hetzelfde als een dunne computer . Client

Het traditionele model van computer netwerken heet " client - server . " De server heeft een bron die de klant nodig heeft . De client initieert communicatie via het netwerk met het verzoek . Client - server architectuur betekent dat een bedrijf ofwel kan centraliseren of te verspreiden bronnen in het netwerk . Elke computer op het netwerk geen grote hoeveelheden opslagruimte nodig , omdat alle computers toegang hebben tot de opslag van een centrale fileserver . Een laptop kan worden aangesloten op het netwerk op een van de cliënten op het systeem. Echter, dit maakt het niet een thin client .
Thin Client

The Thin Client netwerk neemt het concept van het centraliseren van middelen een stap verder . Als een computer kan krijgen door met weinig opslagruimte , want het kan toegang tot bestand ruimte via het netwerk , zijn er andere middelen die elk individueel station kan doen zonder . Sommige netwerken waarbij de vereiste van de computer om programma's te behouden door het centraliseren van degenen in een applicatieserver . Authenticatie -programma's kunnen ook worden gecentraliseerd in een authenticatie- server . Stap voor stap , kan het werkstation worden ontdaan van alle hardware-eisen totdat het neer op een scherm , een muis en een toetsenbord . Alleen nog een kleine boot programma om te kunnen verbinden met het netwerk . Daarna wordt al het werk dat op de thin client verricht daadwerkelijk wordt uitgevoerd door de server .
Laptop

De technologische ontwikkeling van laptops is het omgekeerde van de thin clients . Elke generatie van laptops wordt krachtiger en biedt meer opslagruimte en meer nutsbedrijven . Draadloze netwerken betekenen dat laptops niet meer hoeven te rekenen op netwerkapparaten aan elkaar te verbinden . Ad - hoc netwerken kunnen laptops om direct verbinding met elkaar en vormen een netwerk zonder routers .
Vergelijking

Thin clients
zijn " dun" omdat ze bijna geen verwerkingskracht . Laptops zijn dun wegens verhoogde miniaturisatie , en voorkeur van de consument maakt ze geleidelijk dunner , lichter en makkelijker mee te nemen . Een thin client is volledig afhankelijk van servers in een netwerk , en het kan niet functioneren zonder een netwerkinfrastructuur . Het is geworteld . Een laptop is onafhankelijk , draagbaar en heeft geen infrastructuur om taken uit te voeren , of zelfs aan te sluiten op andere laptops .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe je poorten openen op een c…
·Hoe maak je een DNS Connection…
·Wat is DiSEqC ? 
·Worden Downloaden & Streaming …
·Hoe je uitschakelen 8e6 R3000 …
·How to Get Bluetooth Werken aa…
·Hoe link Gamertag te Passport …
·Hoe te verbinden GNS3 een Real…
·Wat is LinkShare of Sharelink …
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te ACL in CLI 
·Hoe maak je een 2 Wire Gateway Toegang 2…
·Hoe afdrukken naar een IP-adres in VBA 
·Protocollen voor QinQ 
·Hoe maak je voorwaartse haven een 2Wire …
·Definitie van Afgedankt VoIP Packet 
·Hoe te Groupwise mailbox Get Statistieke…
·Protocollen voor verificatie 
·Verbinding maken met My Time Warner Ethe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com