Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is de Identity Federation ?
Identiteit federatie biedt een middel waarmee een groep van verwante organisaties met verschillende IT-systemen kan bieden voor de leden van een van de aangesloten organisaties om toegang te krijgen tot informatie technologie middelen . De term identiteit federatie verwijst naar een concept van de geconsolideerde toegang tot een verscheidenheid van verschillende IT- systemen in plaats van een specifieke organisatie , sommige bedrijven , kunnen groepen van zakelijke partners of academische instellingen de titel The Identity Federation geven aan hun eigen business units werken aan dit soort integratie -inspanning . Service Delivery

Identiteitsfederatie organisaties stelt de middelen ter identificatie en authenticatie van gebruikers in een verscheidenheid van verschillende systemen terwijl de afzonderlijke systemen om de integriteit van hun interne systemen te onderhouden . Een specifieke business unit binnen een grotere organisatie , of verzameling van organisaties , kan werken onder de titel The Identity Federatie , hoewel volledige titel van de business unit kan ook de naam van de organisatie waarvoor het biedt gebruikers toegang en authenticatie diensten omvatten . < Br >
voorbeeld

De Universiteit van North Carolina geeft een voorbeeld van een identiteit federatie . UNC omvat 16 universiteiten , samen met een middelbare school en een office systemen entiteit . Elk van deze unit heeft een eigen IT-infrastructuur , maar de UNC organisatie beschikt over het algemeen belang bij het ​​nastreven van resource - sharing oplossingen voor kostenefficiëntie van het totale universitaire werking te verhogen . De universiteit , dus geïmplementeerd een identiteit federatie om te werken aan resoluties om problemen resource - sharing .
Protocol

Identiteitsfederatie beschrijft ook een bepaalde methodologie , of aanpak , om de integratie van authenticatie van de gebruiker die het beheer van de toegang over een verscheidenheid van verschillende samenwerkende organisaties , zoals beschreven door de Rios International Journal on Sciences gaat . Identiteit federatie werkt om gemakkelijker toegang voor gebruikers tot IT-systemen in een verscheidenheid van organisaties , zoals de industrie en onderwijsinstellingen .
Authentication

Identiteit federatie houdt zich met de ontwikkeling en implementatie van diverse cross- authenticatie inspanningen . Single - teken op systemen , bijvoorbeeld het zich veroorloven toegang tot meerdere systemen waarvoor de gebruiker een geldige toegang profiel heeft . Vertrouwen cirkels geven een operationele standaard waarmee de samenwerkende organisaties hebben een middel ter identificatie van gebruikers met een geldige toegang tot systemen in partnerorganisaties . Een ander model gaat de ommuurde tuin model , specifiek gericht voor business-to -business integratie-instellingen , zoals tussen zakelijke partners met onafhankelijke IT-systemen .
Origins

begrip van de identiteit federatie aanpak intersystem authenticatie van de gebruiker tot stand gekomen door de inspanningen van drie specifieke entiteiten : The Liberty Alliance , de WS Federatie en Shibboleth . Hoewel deze modellen van federated identity management vertegenwoordigen , geen van deze entiteiten zelf-beschreven zichzelf als The Identity Federatie .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe kan ik een extra mailbox C…
·Inleiding tot Computer Confere…
·Waarom Put ferriet Rond Cables…
·Wat doet Data Link Protocol Me…
·Sprint Overdrive instructies 
·Hoe te grote JPG-bestanden E-m…
·Hoe maak je een Verizon USB760…
·Landelijk Internet-opties 
·Hoe om bestanden te delen met …
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te blokkeren Mijn IP-adres 
·Hoe Hook Up Vonage voor al uw telefoon J…
·Hoe u een computer met een IP Toegang 
·Hoe goed Installeer een Modem Vanaf US R…
·Hoe te verbinden DirecTV naar een comput…
·Voordelen & Nadelen van een Computer Sec…
·Hoe maak je een stabiel WiFi-verbinding …
·Hoe configureer ik een SB5120 ? 
·Hoe Set Up Wake On LAN 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com