Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Landelijk Internet-opties
Met ingang van oktober 2009 , zijn meer mensen aangesloten op het internet dan op enig ander moment . Het grootste deel van de bevolking geniet high - speed breedband internet toegang , die gewoonlijk wordt geleverd door Digital Subscriber Line ( DSL ) of kabelmodem . Wat was ooit beschouwd als een luxe is zo gewoon dat het gemakkelijk is om te vergeten dat niet iedereen zo gemakkelijk toegang tot het internet te worden . Die wonen in landelijke locaties hebben een bijzonder moeilijke tijd om fatsoenlijk internetverbindingen . Maar er zijn Internet -opties beschikbaar voor degenen die wonen op het platteland , waardoor zelfs geïsoleerde gebieden direct toegang tot de wereld . Dial - Up Internet

inbelverbinding
Internet is de meest voorkomende manier voor mensen in landelijke locaties om online te gaan . Een telefoonlijn is aangesloten op fax- modem van de computer . Hierdoor kan de computer om een ​​gesprek aan te sluiten op het datacenter bij de internet service provider ( ISP ) , die vervolgens levert internettoegang plaatsen.

Inbelverbinding
wordt beperkt door modem -technologie , die nooit zal verder reiken dan 56.6 kpbs . Terwijl de toegang dial - up is aanzienlijk trager dan andere internetverbindingen , is het beschikbaar voor elke locatie met een telefoon . Het kan daarom bieden internet toegang tot klanten die niet bereikt worden door andere vormen van het krijgen van online .
Digital Subscriber Line

Veel mensen
hebben zich tot een DSL als hun wijze van toegang tot het internet . Een DSL-verbinding werkt heel graag een inbelverbinding . Hoewel de telefoonlijn wordt nog steeds gebruikt , wordt het signaal in tweeën verdeeld , zodat u kunt nog steeds bellen en gebeld telefoneren terwijl u online bent .

Een DSL werkt via een DSL-modem , dat is gepositioneerd tussen de telefoonaansluiting en ethernet -poort van de computer . De DSL-modem is geschikt voor het verwerken van informatie veel sneller dan een standaard 56k modem , dat is hoe je bent in staat om een veel snellere verbinding over dezelfde telefoonlijn te krijgen. De meeste telefoonmaatschappijen biedt DSL-service , of een klant is gelegen in een landelijk gebied of niet .
Satelliet Internet

Het is verrassend om veel mensen te leren dat kabel-tv is niet beschikbaar in de meeste landelijke locaties . Mensen in die gebieden krijgen hun televisiesignaal hetzij via de ether of via satelliet . Sinds kabel lijnen lopen niet naar deze gebieden , internettoegang via de kabel is ook onmogelijk . Gelukkig , satelliet- internet biedt een haalbare optie .

Net als satellieten in de ruimte kan de lichtbundel van een tv- signaal naar uw huis , ze kunnen ook bieden toegang tot internet . Deze toegang kan zowel worden gekocht als een stand - alone product of gebundeld met een satelliet-tv dienst . Het nadeel van satelliet -verbindingen is dat ze kunnen worden verstoord door slechte weersomstandigheden , maar ze over het algemeen dit compenseren door te kunnen naar elke locatie in de wereld , ongeacht hoe ver reiken .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe je Bluetooth-instellingen …
·Hoe een onbekend protocol toe …
·Hoe maak je een Windows-laptop…
·Waarom gebruik Cat5 kabel? 
·Wat is een GX -adapter? 
·Hoe te Documenten Toegang vana…
·Hoe een Apache Server Start 
·Wat is Autonome modus voor Wir…
·Hoe maak je Windows 7 Verbindi…
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een draadloze internet route…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Hulp bij het aansluiten van een draadloo…
Hoe maak je verbinding een router met ee…
  Netwerken Articles
·Hoe je Chain Twee DSL routers 
·Hoe kan ik een Linksys WAP54G Bridge 
·Hoe te wijzigen mijn Plesk Admin Passwor…
·Wat zijn de verschillen tussen switches …
·Verbinding maken met Radius Met Vista 
·Hoe te virtualiseren Met OpenVZ 
·Het automatisch laden van een pc op het …
·Hoe te Delen ongedaan Connections 
·Hoe maak je een internet bandbreedte Rou…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com