Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Drie belangrijke onderdelen van Web Based Information Systems
Web - based informatiesystemen ontwikkeld uit twee technologieën . De eerste is kantoor - gebaseerde informatiesystemen , zoals Enterprise Resource Planning -systemen . De tweede was de ontwikkeling van web - based communicatie via het internet . Een web - based informatie systeem past de data representatie en transport methoden om standaard informatiesystemen . Systemen web - based

Het standaard model van communicatie via het World Wide Web en het Internet , die zij uitvoert , wordt de client - server model . In deze , is de toepassing die webpagina's toont wel de client software . Dit is de webbrowser . De toepassing die opslaat en distribueert webpagina heet de webserver , dat is de " server " deel van " client - server . " De komst van databases wonende op aparte servers geïntroduceerd ander element aan de client - server architectuur , het creëren van drie -tier Web gebaseerde informatiesystemen .
Levering Wijze

Traditionele informatiesystemen
gebruik maken van de client - server architectuur ook . De client-computer toegang systeem een interface naar een database , die wordt gehouden op een centrale server . De client- software in dit geval is een terminal emulator programma dat een uitzicht van de interface schermen databank presenteert . Deze schermen worden ook wel vormen . De meeste database-applicaties maken gebruik van een eigen interface applicatie ontwikkeld door een database- provider , zoals Oracle Forms , of een productiviteit toepassing , zoals Microsoft Excel . Vaak is de presentatie van de gegevens wordt aangepast voor elke onderneming . De overstap naar het gebruik van Web - based methoden wordt uniformisering van de methoden voor het leveren commerciële informatiesystemen .
Web Methoden

De twee belangrijkste elementen van de levering van het Web gebaseerde informatiesystemen zijn de Hypertext Markup Language en het Hypertext Transfer Protocol . Deze twee systemen , beter bekend als HTML en HTTP zijn de basis van de world wide web communicatie . HTML is de opmaaktaal gebruikt om webpagina's te creëren en HTTP is het protocol dat wordt gebruikt om te vragen en te leveren webpagina . Een web - based informatie systeem niet met het internet te steken . Web levering methoden kan ook werken op prive- netwerken . In deze gevallen is het netwerk wordt genoemd een " intranet . "
Conclusie

De drie belangrijkste onderdelen van een web - based informatiesysteem zijn de webbrowser , de webserver en de database. De Web browser interpreteert de front- end presentatie van gegevens , de webserver worden de schermen in bestanden en de database slaat de gegevens die informatie schermen gevuld . De drie elementen niet altijd gelijk aan drie verschillende computers omdat de webserver en de database server op dezelfde computer kan worden gevestigd . Het is hun operationele software die hen scheidt als twee aparte systemen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·SMI - S -protocol 
·Wat doet Data Link Protocol Me…
·Definitie van Data Communicati…
·Hoe kan ik Bedraad de Groene e…
·Application Sharing Protocol 
·Hoe te verbinden aan favoriete…
·Hoe Computer verbinding naar H…
·Hoe Cisco switches werken? 
·Communicatietechnologie Concep…
  Related Articles
Waarom wordt mijn draadloze router Werk …
Wireless LAN -componenten 
Hardware Onderdelen van Draadloos gebase…
Onderdelen voor Wireless LAN voor Thuis 
De drie elementen van de IEEE 802.1X- st…
Componenten van een VoIP -netwerk 
De componenten van Voice Over IP 
Drie typen van VoIP-technologie 
VoIP Systeem Componenten 
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik dan of ik een Ethernet -kaart…
·Hoe maak je een computer verbinding make…
·Hoe te gebruiken Putty om verbinding te …
·Hoe je XP-computer In Windows 7 thuisgro…
·Hoe Set - Up een e-mailadres aan Postfix…
·Hoe het opzetten van een Ethernet- LAN 
·Hoe maak ik een e-mailadres Blok in Exch…
·Hoe de PeoplePC Timeout 
·Hoe u het IP-adres van mijn HP 4100N Pri…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com