Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Drie typen van VoIP-technologie
Voice Over Internet Protocol , ook wel bekend als VoIP , is een methode voor het gebruik van internet om telefoongesprekken te voeren en ontvangen zonder dat u door middel van een gewone telefoonlijn . Dit type telefoon systeem wint snel aan populariteit , omdat het heeft bewezen minder duur te zijn in veel gevallen dan de traditionele telefoonsystemen . Bovendien , VoIP-gesprekken zijn vaak duidelijker en interlokale en lokale telefoongesprekken kunnen worden gemaakt door middel van VoIP zonder extra kosten , dat zou bestaan ​​als je met behulp van een conventionele telefoonlijn . Er zijn drie belangrijke types van VoIP- service technologie die er bestaan ​​, en elk type is iets anders . Huis VoIP

Een Huis VoIP- systeem wordt gebruikt in bedrijven die het geld aan de telefoon systeem rechtstreekse aankoop en het opzetten en onderhouden om alle zakelijke behoeften te behandelen hebben . Huis VoIP systemen vereisen de aanschaf van de PBX- router , evenals dedicated servers en internetverbindingen om alle van de behoeften van het bedrijf en het telefoonsysteem verwerken . In een Huis VoIP-systeem , de initiële investering is duurder , omdat apparatuur moet worden aangeschaft en opgezet , maar het voordeel op de lange termijn is volledige onderneming de controle van het telefoonsysteem en geen maandelijkse kosten , omdat de apparatuur en service behoren tot de zaken .
Hosted VoIP

Hosted VoIP wordt meestal gebruikt voor nieuwere bedrijven met minder middelen die ook kan zijn onzeker over hun toekomstige telefoon behoeften of hun groei . Hosted VoIP gaat om een abonnement op een dienst die voorziet en onderhoudt de telefoons en hosting apparatuur zoals servers , en dat rekent een maandelijkse of half - jaarlijkse vergoeding op basis van gebruik of een vooraf bepaalde periode contract . Hosted VoIP heeft het voordeel van flexibiliteit in de toekomst , maar het nadeel van een maandelijkse betaling en wezen huurt in plaats van het bezit van het.
Hybride VoIP

Hybrid
VoIP is een duidelijk ander type VoIP- technologie die het mogelijk maakt het gebruik van een bestaande conventionele telefoonsysteem in combinatie met een VoIP -systeem dat kan worden gebruikt voor telefoon en data - overdracht te verlagen . Hybride VoIP maakt het ook mogelijk bedrijven om hun bestaande conventionele telefoonsystemen , die kan zijn geïnstalleerd in aanzienlijke kosten voor hen , en die nog steeds kan functioneel zijn , maar die zijn kost te veel te gebruiken als enig middel van telefoon communicatie te houden . Hybride VoIP zorgt voor maximale integratie met legacy -systemen met minimale verstoring van het systeem .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·VoIP to Cell Problemen 
·Hoe te vertellen als u VoIP 
·Hoe kan ik een Linksys Phone A…
·Hoe te verbinden Twee IP telef…
·Hoe te converteren van een num…
·Bandbreedtegebruik voor VoIP 
·De FCC VoIP Regulations 
·Hoe Set Up GSM gateways 
·Hoe de VoIP QoS 
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een eenvoudige Cat 5 Cable P…
·Hoe te verbinden een laptop Bluetooth op…
·Anomalie -Based Network Intrusion Detect…
·Hoe snel is Road Runner Lite vergeleken …
·Hoe vindt u de DHCP- hostnaam in XP Home…
·Hoe te Zet DHCP op een Belkin 
·Hoe kan ik een SSL- provider kiezen 
·Hoe Set Up Split DNS 
·Hoe te wijzigen mijn Plesk Admin Passwor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com