Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe maak je een wachtwoord voor het creëren Linksys
Het opzetten van een draadloze router voor uw huis of kantoor creëert een draadloos netwerk dat toegankelijk is voor compatibele apparaten in de directe omgeving . Door een wachtwoord om toegang te krijgen tot uw draadloze netwerk , kunt u het te beveiligen tegen onbevoegde toegang of gebruik . Om een wachtwoord voor uw Linksys-router te maken , moet u toegang tot de standaard Linksys router configuratiepagina online . De configuratiepagina kunt u de naam van het netwerk , encryptie modus en wachtwoord in te stellen . Instructies
1

Toegang standaardconfiguratie adres van de router via uw webbrowser door http://192.168.1.1 te typen in de adresbalk weergegeven . Laat de gebruikersnaam leeg en type " admin " voor het wachtwoord. Dat proces werkt voor alle nieuwe Linksys routers . Als u de gebruikersnaam of het wachtwoord in het verleden zijn veranderd , gebruikt u de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u hebt gemaakt . Kopen van 2

Als het configuratiescherm wordt geopend , klikt u op het tabblad " Wireless " en selecteer " Wireless veiligheid " om de huidige beveiliging wachtwoord van de router bekijken . Het veld " Security Mode " zal zeggen 'Uitgeschakeld' als u niet beschikt over een wachtwoord om uw netwerk te beveiligen hebben .
3

Selecteer het juiste type codering van de Security Mode drop-down menu . Linksys routers bieden WEP- en WPA-encryptie . WPA-codering kunt u een wachtwoord gebruiken om toegang te krijgen tot het netwerk . WEP-encryptie zorgt voor 10 - of 26 - tekens toetsen die fungeren als uw wachtwoord . Sommige van uw draadloze apparaten kunnen alleen gebruik maken van een bepaald type van encryptie . Bepalen welk protocol het beste is voor uw netwerk .
4

Voer een wachtwoord dat nodig zal zijn om toegang tot het netwerk . Voor WPA-codering , kunt u uw eigen wachtwoord te schrijven . Voor WEP-codering , klik op de " Generate " knop om wachtwoorden die kunnen worden gebruikt om toegang tot het netwerk te creëren . Noteer uw wachtwoorden en bewaar ze op een veilige plaats .
5

Klik op " Instellingen opslaan" om uw veranderingen te bevestigen . Uw netwerk wordt nu beveiligd en zal een wachtwoord voor toegang vereisen .
6

Klik op de tab "Administratie " om een wachtwoord om toegang te krijgen tot de configuratiepagina van de router zelf te creëren . Zorg dat u het wachtwoord van de standaard te veranderen "admin . " Voer het wachtwoord ter bevestiging in het volgende veld . Klik op " Save Settings" om uw nieuwe wachtwoord te bevestigen .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe maak je een breedband Pass…
·De ontwikkeling van AES 
·Hoe maak je een Business Firew…
·Wat is een unmanaged Client ? 
·Hoe je accounts toevoegen Into…
·Hoe te Contactpersonen In Nagi…
·Hoe je het protocol Encryption…
·Hoe je een veilig wachtwoord m…
·Voordelen Tussen Asymmetrische…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak ik een Wireless 802.11b directi…
·Hoe maak je een VNC 
·Wat is een FTP -server ? 
·Hoe de Dell MIB's installeren 
·MCSE 70 290 Tutorial 
·Succesvolle Webinar Tips 
·Verizon KPC680 Vs . Verizon V740 
·Hoe te Faces Met Leestekens Zorg 
·Hoe in te loggen op een AT & T Modem 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com