Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat zijn de nadelen van Electronic Medical Records ?
Financiële instellingen en vele andere bedrijven hebben met succes overgegaan van papieren dossiers naar elektronische weg , maar de gezondheidszorg is een andere zaak . Terwijl de high -technologie wordt gebruikt voor de diagnose en behandeling van vele ziekten , de back office loopt nog op papier . Een druk op om de overgang naar elektronische medische dossiers , maar veiligheid en privacy zorgen blijven een punt van zorg . De Push voor EMRs

De stimulus bill door president Obama in februari 2009 ondertekende opgenomen 19000000000 $ te helpen de gezondheidszorg te veranderen dan om elektronische medische dossiers ( EMD ) , terwijl 50000000000 $ meer is over de voorgestelde komende 10 jaar . Maar er zijn vele redenen om voorzichtig te zijn over dergelijke effort.Hospitals , hebben klinieken en artsen beslist geweest achter de tijden als hun kantoren blijven gevuld met Manilla mappen vol papieren documenten en grafieken . De regering Obama is voorstander van elektronische medische dossiers op grond van het feit dat ze kunnen helpen bij het verbeteren van de efficiëntie van de gezondheidszorg door het delen van informatie van de geschiedenis , behandeling en resultaten van een patiënt . Maar onder de risico's over te schakelen naar EPD zijn twijfels over de juistheid , het risico van dossiers gehackt en ongeautoriseerde toegang tot gegevens door verzekeraars , werkgevers of anderen die die informatie tegen patiënten kon gebruiken door te ontkennen ze verzekering of banen .
< br >
de HIPAA Factor

Een van de redenen medische dossiers zijn niet digitaal gegaan als ze in financiële diensten of andere gebieden is HIPAA . De federale Health Insurance Portability en Accountability Act , aangenomen in 1996 , vereist ziekenhuizen , klinieken en anderen in de gezondheidszorg om de privacy van medische dossiers te bewaken . HIPAA is inclusief boetes van maximaal $ 250.000 aan boetes en 10 jaar in de gevangenis voor overtredingen . Gezien de strenge straffen en het aantal inbreuken op elektronische records , velen in de gezondheidszorg vinden het makkelijker om papieren documenten te beveiligen .
Medical Record Fouten

Het verhaal van " e - Patient Dave " is een waarschuwend verhaal over wat er mis kan gaan met EPD . Volgens een verhaal in de Boston Globe , e - Patient Dave , wiens echte naam is Dave deBronkart , gevraagd om zijn medische dossiers overgebracht van het ziekenhuis waar hij zorg aan Google Health , een gratis service waarmee patiënten de controle over hun medische records. Dave ontdekte enkele onjuistheden in zijn medische geschiedenis, omdat veel van de informatie over zijn medisch dossier werd genomen uit facturatie records, die bijvoorbeeld alleen opgenomen wat test werd uitgevoerd , niet de uitkomst . Zoals de Globe meldde , " sommige artsen vrezen dat onjuiste informatie van facturatie gegevens kan leiden tot een onjuiste behandeling . " In een ander geval gedocumenteerd in Consumer Reports , werd een vrouw geweigerd verzekering vanwege een fout in de medische procedure codering , die verklaarde ze had chronische obstructieve longziekte . Ze had geen COPD heeft .
Inbraken

Hoewel informatiebeveiliging technologie is beschikbaar om ongeautoriseerde toegang tot medische dossiers te blokkeren , inbraken gebeuren de hele tijd . De Privacy Rights Clearinghouse is sinds 2005 spoor van elke gerapporteerde gegevens bres in de VS gehouden en in een aantal gevallen de gegevens gecompromitteerd waren medische dossiers . In een geval werden de desktop computers gestolen uit een medische kliniek in San Jose , Californië In een andere , werden 2800 patiënten medische dossiers online blootgesteld aan de Ohio State University Medical Center . In een ander geval Ohio , 60000 verslagen waren exposed.Records kan effectief worden beveiligd , maar omdat de markt voor het digitaliseren van medische dossiers is ontluikende , kan veel nieuwe bedrijven springen in de markt met uiteenlopende normen , benaderingen en betrouwbaarheid. " Er gaan een heleboel fly - by-night bedrijven. Er is om echte waakzaamheid om ervoor te zorgen dat mensen daadwerkelijk krijgen wat ze betalen voor zijn ", zegt John Halamka , voorzitter van de Amerikaanse Healthcare Information Technology Standards Panel , zoals geciteerd in een artikel op Cnet.com .
bespioneren Patient Records

Sommige inbreuken kunnen alleen worden ondeugend , zoals ziekenhuismedewerkers gluren bij medische dossiers van beroemdheden zoals als Farrah Fawcett en Britney Spears in Californië . Maar andere inbreuken kan worden ernstiger . Privacy voorstanders waarschuwen dat onbevoegden toegang kunnen leiden tot discriminatie patiënt. Een verzekeringsmaatschappij kan dekking te ontzeggen aan iemand op basis van wat het vindt in de persoon van medische dossiers of een werkgever kunnen dalen om iemand vanwege haar gezondheid geschiedenis te huren .

Previous: Next:
  Network Security
·Online Transaction Protocol 
·Networked TiVo Security Risk 
·De vier types van netwerk -Bas…
·Hoe maak je een firewall synch…
·Veiligheid in een draadloos ne…
·Manieren om Computer Crime voo…
·Computer Surveillance Techniek…
·De effecten van Computer Onzek…
·Hoe de administratie wachtwoor…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Onderdelen van een Ethernet- LAN 
·Hoe om te achterhalen wat externe IP-adr…
·Hoe vindt u uw modem IP-adres 
·Hoe maak je een License Server en Termin…
·Wat is 2Wire SPI ? 
·Soorten Mime Applications 
·Hoe maak je verbinding een router met ee…
·Hoe het opzetten van een VMware Virtual …
·Hoe te downloaden van een film op mijn l…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com