Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe om te ontdekken Als de computer in de gaten
Computers maken het makkelijker om financiën te beheren , belangrijk werk taken uit te voeren en te verzenden onmiddellijke persoonlijke berichten . Echter , met het gemak van moderne computers komt een verontrustende keerzijde . Tijdens het uitvoeren van gevoelige , persoonlijke taken op een computer bespaart tijd , het opslaan van belangrijke gegevens er zet je een verhoogd risico op financiële of identiteitsdiefstal . Het is belangrijk om de beveiliging van uw computer regelmatig te evalueren , op zoek naar de tekenen die wijzen op spyware . Helaas zijn veel consumenten niet weten hoe om te zeggen of hun computers worden bekeken , maar het goede nieuws is dat het detecteren van ongeautoriseerde toegang is eigenlijk vrij eenvoudig . In slechts een paar stappen , zult u weten of uw computer wordt in de gaten gehouden . Wat je nodig hebt
Anti - spyware programma
Toon Meer Aanwijzingen

Install 1 en regelmatig gebruik van een anti - spyware programma . McAfee en Norton , twee grote computerbeveiliging bedrijven , bieden uitgebreide bescherming tegen spyware producten . Er zijn extra stappen die u kunt nemen om te zoeken naar tekenen van een inbraak , alsmede onbevoegde toegang door familie en vrienden dat spyware detectoren over het hoofd . Echter , het grootste deel van identiteitsdiefstal plaatsvindt van kwaadaardige spyware programma's . Symantec , producent van Norton-software , beweert dat spyware is meestal goed verborgen , vaak onzichtbaar voor de gebruiker , dus een goede anti - spyware programma is essentieel voor de veiligheid en het opsporen van iemand die misschien kijken naar je computer .

controleren 2 voor ongeautoriseerde programma's op uw computer . Volgens DIY Spy , kunt u een lijst met actieve programma's te zien door die de "Ctrl , " Alt " en " toetsen Delete " allemaal op hetzelfde moment . Wanneer een onbekend programma wordt uitgevoerd , onderzoek het online om te bepalen of het is gewoon een verborgen systeem programma , of mogelijke spyware gebruikt om naar te kijken en bijhouden van de activiteit van uw computer . Sluiten ongewenste programma's door ze op de lijst te selecteren en op " Taak beëindigen . "
3

Controleer uw programma geschiedenissen . Microsoft Word , Mozilla Firefox , Microsoft Internet Explorer , Apple Safari en vele andere programma's houden een " geschiedenis " van de bestanden geopend en bezochte sites . In het geval van vele tekstverwerkers en foto-editors , wordt de geschiedenis gewoon weergegeven door een lijst met de laatste 10 items geopend door de gebruiker . Deze lijst wordt vaak aan de onderkant van het menu "Bestand " . Voor Internet browsers , de geschiedenis is meer gedetailleerd , een opsomming van de data en tijden van de website visitatie . Om Internet geschiedenis vinden , klikt u op een zichtbare " geschiedenis " mappen of klik op " Internet- opties " voor toegang tot geavanceerde opties geschiedenis van de browser. Als u onbekend bestanden of websites merkt op uw geschiedenis lijsten , moet u wellicht een privacy- inbreuk , en moet je wachtwoorden van uw computer te veranderen voorkomen dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot en het kijken naar wat je doet .

Look 4 voor verhoogde aantallen profiel bekeken op uw Facebook , Myspace of andere social networking pagina . De meeste netwerksites gebruikers toestaan ​​om te kijken naar het aantal views profiel , grote pieken in deze cijfers geven aan dat iemand regelmatig controleren op uw pagina , het kijken naar online activiteiten van uw computer . Als dit het geval is , bescherm jezelf met een heroverweging van uw " vriendenlijst " en de pagina " private " in plaats van " publiek . "

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe Web ACL -instellingen cont…
·Network Management Tools voor …
·Soorten authenticatie op het N…
·Hoe je poorten op een computer…
·Wat zijn Black List Keys ? 
·Hoe je cookies verwijderen van…
·Hoe werkt Cryptografie verschi…
·Hoe maak je een Certificate Au…
·Kun je Have WPS & WEP ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Domain User Account Wach…
·Hoe maak je een DSL -modem draad op CAT …
·Wat is een draadloze 3G -adapter ? 
·Wat zijn NetBIOS protocollen ? 
·Hoe je een Ethernet-verbinding instellen…
·Voice Over IP Basics 
·Hoe te testen VoIP Wachttijd 
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·Hoe te mod_proxy configureren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com