Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Network Security Technologies
Netwerk inbraken groeien als hackers blijven zoeken naar manieren om netwerkbeveiliging maatregelen vinden . De beveiliging hacker spel is een van ' sprong kikker " , waar de hackers en security experts om de beurt vooruit in het spel . Maar voor het bedrijfsleven, overheden en andere organisaties , het is een zeer high-stakes spel dat ze serieus moeten nemen , in dienst beschikbare technologie te would-be indringers tegen te werken . Fysieke Bescherming

Hoewel het klinkt misschien niet erg technisch , een van de beste " technologieën " is een gesloten deur . De serverruimte en het Network Operations Center moeten beide worden achter gesloten deuren , toegang tot de organisatie cyber zenuwcentrum beperken . Schade , al dan niet opzettelijke , kunnen vaak worden voorkomen door gewoon houden van mensen uit de kamer . Voor een hoger niveau van bescherming , de uitvoering van een badge toegang systeem om uw technologiecentrum beschermen .
Internet Protection

De beste technologie om uw netwerk te beschermen tegen een op internet gebaseerde aanval is een firewall , gelegen op uw internetverbinding . Een firewall filtert pakketten binnenkomen en verlaten van uw netwerk . Dit beschermt u tegen externe hackers evenals werknemers die in de verleiding zouden kunnen naar gevaarlijke websites te bezoeken . Een firewall kan ook worden geconfigureerd als een Network Address Translation proxy . NAT bescherming van uw interne netwerk IP- adressen uit de hele wereld , ze te verbergen achter je publiek IP adres.
Intrustion Opsporing

Intrusion detection systemen
detecteren aanvallen of vermeende aanslagen aan de gang op uw netwerk . Met behulp van handtekeningen gebaseerde en anomalie - gebaseerde detectie algoritmes , IDS'sen de monitor netwerkverkeer en waarschuwingen verzenden naar het netwerk personeel wanneer het verkeer overeenkomt met een patroon dat lijkt op een aanval . IDS'en worden aldus genoemd " passieve " systemen .
Intrustion Preventie

Intrusion Prevention Systems
detecteren aanvallen in de voortgang , stuurt waarschuwingen en neem een vooraf bepaalde actie om het te stoppen vallen . Om deze reden ISP's zijn " actieve " -systemen genoemd . ISP's kan het afsluiten van netwerksegmenten , servers en zelfs de Internet- verbinding met een geïdentificeerde inbraak te stoppen . Hoewel ISP's zijn niet perfect , en kan valse positieven te identificeren , kunnen ze een waardevolle hulp aan het stoppen van een netwerk indringer voordat hij doet schade aan uw netwerk.

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te SSG 5 Configureren 
·Wat is een veilige tunnel ? 
·Hoe maak je een WEP- wachtwoor…
·Wat is een Modded Xbox ? 
·Hoe te Geblokkeerde URL Deblok…
·Hoe om te controleren een SQL …
·Hoe kan ik een SSL -certificaa…
·Microsoft Network Monitoring t…
·Het maken van een Maile Leaf L…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
  Netwerken Articles
·Wat is een Express Card voor een laptop?…
·Hoe te installeren Java Unattended 
·Hoe te File Sharing configureren op een …
·Hoe maak je een netwerkcomputer Toegang 
·Hoe maak je een breedband- router config…
·Hoe stel ik een draadloze router met een…
·Hoe te rondzendadres Bereken 
·Hoe maak je inschakelen van een VLAN 
·Definieer Gprs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com