Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe te bespoedigen uw kabelmodem
Je hoeft niet op te zetten met de snelheid van uw kabelmodem is het verstrekken van u de eerste keer dat je hem aanzet . Een aantal dingen die je kunt doen , en blijven doen , om de snelheid van uw kabelmodem , en krijg downloaden en upload snelheden die zo snel mogelijk zijn . Deze omvatten zaken die u zelf thuis kunt doen voor gratis , en dingen die kost je misschien een beetje geld , maar zal betalen voor zichzelf in de resultaten . Instructies
1

Gebruik de kortste Ethernet- kabel op uw computer aan te sluiten op uw kabel -modem dat je kan. Hoe verder een signaal moet afleggen van een kabelmodem met een computer , hoe langer het zal duren om er te komen . Als je alleen maar hoeft te worden met behulp van een 6 - foot -kabel , bijvoorbeeld , maar je gebruikt een 20 - voet -kabel , wordt het internet signaal te hebben om een onnodig lange route nemen om naar uw computer . Met behulp van een kortere Ethernet -kabel zal helpen de snelheid van uw computer .

Limit 2 het bedrag van de dingen die je doet in een keer. Als je het type persoon die graag multitasken en downloaden van een bestand tijdens het spelen van een spel tijdens het versturen van e-mails en IM , je splitsen bent je internetverbinding in veel verschillende richtingen en elk van die dingen gaat langer duren het normaal zou doen. Als je dingen doet online een ding tegelijk , kunt u aanzienlijk versnellen hoe snel uw kabelmodem is in staat om u de informatie die je vraagt ​​krijg .
3

Zet een wachtwoord op het draadloos internet netwerk wordt gemaakt in uw huis , indien van toepassing . Uw kabelmodem zal werken op een bepaalde snelheid , ongeacht of een computer is aangesloten of vijftig zijn . Hoe meer computers u aangesloten op een netwerk , hoe langzamer het internet zal lijken of alle gebruikers de verbinding tegelijkertijd . Door een wachtwoord op uw draadloze netwerk kunt u op zijn minst te beperken het aantal onbevoegde personen die uw verbinding kan openen . Dit zal vooral nuttig zijn als u woont in een appartementencomplex of een andere situatie waarin een persoon uw internetverbinding kan stelen vanuit het comfort van hun eigen huis .
4

Reset uw kabelmodem . Om dit te doen , dient u de stekker voor een seconde of twee en dan sluit het weer inch Dit zal de kabelmodem te resetten , waardoor het bedienen fris en zonder veel informatie wordt opgeslagen in het geheugen . Dit is zeker van de snelheid van uw kabelmodem meteen.
5

Scan uw computer voor adware en virussen . Adware en virussen zijn soorten kwaadaardige computerprogramma's die mogelijk kunnen worden bandbreedte stelen uit de buurt van uw kabelmodem , die op zijn beurt uw computer vertragen . U kunt programma's zoals Norton Antivirus ( zie referenties ) of AVG Free ( zie referenties ) gebruiken om een ​​dergelijke scan uit te voeren .

Previous: Next:
  modems
·Cricket Modem niet gevonden 
·De specificaties van een OWB H…
·Hoe maak je Stuur een fax vana…
·Hoe internet de snelheid van d…
·Wat is een NIC of modem ? 
·Hoe maak je een Wireless Modem…
·Hoe kan ik een interne modem i…
·Hoe maak je een Comcast modem …
·Hoe kan ik een vervangende mod…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Definitie van een Full - duplex transmis…
·Hoe Hook Up een D - Link DI- 624 Router …
·Hoe Laptop Start Met Microsoft Remote 
·Soorten Internet-verbindingen voor een H…
·Hoe kan ik mijn homepage Wijzig naar Goo…
·Wat is PGP ? 
·Hoe Hook Up een Linksys Wireless G 
·Over T - Mobile Wireless Card for Laptop…
·Waarom heb ik een USB-aansluiting voor e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com