Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe je Linksys WRT54G configureren voor een BellSouth DSL Modem
BellSouth /AT & T heeft een aantal DSL- modems voor residentiële klanten . De huidige residentiële modem is de Motorola 2210 1.0 2210 2.0 en Motorola . Al deze modems zijn single user modems , ze alleen direct aansluiten op een computer en laat alleen een computer aan te sluiten op internet in een keer. Residentiële klanten met meerdere computers zal moeten upgraden van een modem met een gateway ( 2701 2Wire Gateway gekocht van BellSouth /AT & T ) of de aankoop router derden ( Linksys , Belkin , Netgear , D - Link ) . Voor de modem en router om goed te communiceren , het modem heeft in " bridge mode " te worden geplaatst en de router zal moeten worden geconfigureerd voor PPPoE . Wat je nodig hebt
Computer
Motorola 2210 modem
Linksys WRT54G router
Toon Meer Aanwijzingen
Installatie van uw huis

Bridge de modem 1 . Wanneer het modem in " bridge mode ' fungeert als dummy apparaat . De modem blijft de DSL signaal te dragen , maar het heeft geen andere functie . Om de modem te overbruggen , de modem rechtstreeks aan op de computer met behulp van de Ethernet-kabel . Open een webbrowser . In de adresbalk , typ 192.1683.1.254 en klik op go of druk op Enter op het toetsenbord . Voor de Motorola 2210 1.0 : Selecteer het tabblad " Broadband DSL Line" . Aan de rechterkant van de pagina , klik op " Verbinding configureren . "

Aan de linkerzijde van de pagina , selecteer " bridged Ethernet ' uit het drop - down menu naast" protocol . " Selecteer de " Bridged Ethernet " in het drop - down menu . Klik op de " Save and Restart " knop aan de onderkant van de pagina . Klik op de rode knop " restart " , vervolgens klikt u op " Yes , Restart apparaat " knop . Wanneer de rode letters verdwijnen op het " huis samenvatting " scherm , check internet licht .

Controleer het Internet lampje is volledig uitgeschakeld . Het modem is nu in bridge mode . Voor de Motorola 2210 2.0 : Klik op " Geavanceerd " aan de linkerkant. Voer de Device Access Code ( op de gele sticker op de onderkant van de modem ) , klik op verder . Klik op ' PPP Location . " In het midden van de pagina , selecteert u ' PPP is op de computer , gateway of router . " Klik vervolgens op ' Wijzigingen opslaan'. Kopen van 2

Configureer de Linksys WRT54G router voor PPPoE . BellSouth /AT & T maakt gebruik van een PPPoE-verbinding . Dit betekent dat alle BellSouth /AT & T-klanten zijn verplicht om de Linksys WRT54G router configureren voor PPPoE . BellSouth /AT & T maakt gebruik van een PPPoE-verbinding .

Dit betekent dat alle BellSouth /AT & T-klanten zijn verplicht om een gebruikersnaam en wachtwoord in hun modem of router hebben om toegang te krijgen tot het internet . Omdat de modem is overbrugd , zal de router moet geconfigureerd voor PPPoE . Om dit te doen , koppelt u de modem van de computer en sluit hem in de internet -of WAN-poort aan de achterkant van de router . Sluit vervolgens een aparte Ethernet- kabel in een van de vier poorten aan de achterkant van de router en in de computer .

Open een webbrowser , typ 192.168.1.1 en klik op go of druk op Enter op het toetsenbord . Een inlogvenster verschijnt . Het veld gebruikersnaam moet leeg worden gelaten . Typ admin in het vak wachtwoord in en klik OK . Op het installatiescherm , kies PPPoE in de Internet Connection Type keuzemenu . Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord . De gebruikersnaam is an@bellsouth.net or@att.net e-mailadres , het wachtwoord is het wachtwoord dat bij de gebruikersnaam . Selecteer " Keep Alive . " Aan de onderkant van de pagina , selecteer "Save Settings . "
3

configureren draadloze en draadloze beveiliging . Klik op het tabblad " Wireless " . Ofwel een notitie maken van uw " Naam draadloos netwerk ( SSID ) " of het veranderen in iets unieks . Verander draadloze kanaal 1 , 6 of 11 . Klik op "Save Settings . " Klik op het tabblad " Wireless Security " . Selecteer " WEP " in de Security Mode drop- down menu . Selecteer 1 als de Default Transmit Key. Selecteer " 64 -bits " in de WEP-codering "drop - down menu . Voer een zekerheid Passphrase klik op " Generate ". Kopieer de karakters die in het verschijnen " Key 1 " veld . Dit is de draadloze beveiligingssleutel. Klik op " Instellingen opslaan . "

poging 4 om verbinding met het internet . Nadat u de instellingen hebt opgeslagen , sluit de Internet- browser en open een nieuwe pagina te proberen verbinding te maken met internet . Als de verbinding mislukt is , start u de computer . Als de verbinding nog steeds niet lukt , neem dan contact BellSouth /AT & T om te controleren of de gebruikersnaam en het wachtwoord juist zijn .

BellSouth /AT & T Shirts kunnen toestemming vragen om de PPPoE- wachtwoord opnieuw instellen of suggereren de klant verwijdert de router aan controleer of er geen problemen met de router of de configuratie van de router . Nadat de verbinding met het internet via een Ethernet -verbinding , het opzetten van de draadloze van uw computer en controleer of een draadloze verbinding . BellSouth /AT & T zal deze verbinding niet oplossen . klanten niet in staat om opzetten van een draadloze verbinding zal moeten contacteren Linksys .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je verbinding een ARR…
·Hoe de D610 Wireless Modem Ins…
·Hoe maak je verbinding een D -…
·Hoe maak je een Suddenlink kab…
·Toegang tot een Linksys Cable …
·Hoe je het Signaal van mijn la…
·Hoe kan ik Problemen met een E…
·Hoe maak je een kabelmodem Blo…
·Hoe maak je een iPhone als een…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Linksys draadloze G Pass …
·Hoe maak je een draadloze router te zett…
·Hoe Event Logs bekijken op Remote Comput…
·Mime Encoding Types 
·Wat is het intranet ? 
·Wat is het AOC -bestand? 
·Hoe te blokkeren Network Magic 
·32 - Bit Adres - Space Limit 
·Hoe WiFi Range Extenders Work 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com