Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe maak je een draadloze router te zetten in een Range Booster voor een nieuwe router
Draadloze routers hebben een bruikbare bereik van ongeveer 60 meter in alle richtingen . Echter , kunnen verschillende factoren het effectieve bereik van uw router te beperken . Zo kunnen oude beeldbuis televisies , babyfoons en zelfs oude magnetrons interferentie veroorzaken met het Wi - Fi-signaal van een router stuurt . Ook zijn routers gehinderd door fysieke obstakels zoals dikke stenen muren en ondervloeren . Dit belemmert het vermogen van het signaal om muren en vloeren te dringen om voldoende signaal leveren om draadloze gebruikers in andere kamers . Het omzetten van een tweede draadloze router in een range extender maakt uw draadloze netwerk twee keer de grootte waardoor het verbeteren van uw dekking. Wat je nodig hebt
Ethernet kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een veilige verbinding tussen de router en een computer om uzelf toegang tot de router GUI ( grafische gebruikersinterface interface) zodat u de DHCP ( dynamic Host Configuration Protocol ) -server uit te schakelen . Om dit te doen , sluit LAN ( local area network ) -poort van de router om een Cat5 Ethernet- kabel . Om de verbinding te voltooien , steek het andere uiteinde van het snoer in de Ethernet- poort aan de achterkant van uw computer of de zijkant van uw laptop . Kopen van 2

Toegang tot het internet via de webbrowser van uw keuze en voer het standaard router adres in het adresveld . Als je niet weet wat de router IP-adres kunt u deze verkrijgen door te gaan naar het menu " Start " en selecteer " Uitvoeren . " Plaats , " ipconfig " in het vak commando en druk op " Enter " of " Return" op uw toetsenbord . Een zwart scherm verschijnt . Lokaliseren , " Default Gateway " uit de lijst . Het getal rechts is het IP-adres van de router . Voer dat nummer , met de punten, in de adresbalk van uw browser .
3

Voor Linksys en Belkin routers , voert u "admin " in het veld gebruikersnaam en laat het wachtwoord veld leeg . Voor D - Link routers , voert u "admin " in de gebruikersnaam en wachtwoord velden .

Toegang 4 de sectie " Basic Setup " van de GUI en zoek de sectie voor DHCP . Bijvoorbeeld , op een Linksys router , wordt het gedeelte , "Local DHCP -server . " Schakel de server door op de radioknop naast " Disable " en sla vervolgens de instellingen . De router is nu een range extender .

Previous: Next:
  routers
·Hoe kan ik meerdere Linksys Ra…
·Routing en Remote Access Route…
·Hoe kan ik een Belkin draadloz…
·Hoe kan ik een Linksys WRT54GC…
·Installatie Procedures voor ee…
·Hoe kan ik een draadloze route…
·Installatie Procedures voor de…
·Hoe te Schakel FTP op Cisco ro…
·Mijn AT & T 2Wire Router maakt…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te grote JPG-bestanden E-mail 
·Wat is een Linksys WCN -apparaat ? 
·Hoe om te informeren naar de Load Balanc…
·Hoe een modem te werken op een laptop 
·Wat is FTP File Transfer ? 
·Hoe de WAP- Key Get on Draadloos interne…
·Hoe te QoS VoIP configureren 
·Hoe Linux gebruiken Met een 56K modem 
·Hoe e-mails rechtstreeks naar specifieke…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com