Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe kan ik meerdere Linksys Range Extenders Gebruik
Linksys niet bieden een eenvoudige manier om een ​​router te zetten in een range extender . Een range extender wordt aangesloten op uw belangrijkste router Wi - Fi-signaal en reproduceert dat signaal om het bereik van Wi - Fi te verbreden in uw huis of kantoor . Echter , met een paar wijzigingen in uw Linksys-router -instellingen , kunt u meerdere Linksys routers als range extenders . Om dit te doen , volgt u dezelfde stappen bij elke Linksys router die u wilt gebruiken als een range extender . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de Ethernet -kabel in de LAN-poort op de achterkant van uw Linksys router en sluit het andere uiteinde van de Ethernet- kabel in de Ethernet- poort aan de achterkant van uw computer of op de zijkant van uw laptop . Een vastgebonden verbinding is vereist voor toegang tot de GUI ( Graphic User Interface ) .

Type 192.168.0.1 2 in een webbrowser op uw computer . Voer de standaard inloggegevens voor toegang tot de GUI . Als u niet weet wat uw standaard login gegevens , referentie Router Passwords.com voor een lijst van logins .
3

Klik op de hyperlink "Setup " en vervolgens op de hyperlink " Basic Setup " . Disable " DHCP -instellingen . " Dit voorkomt dat de routers gebruikt als range extenders van een poging om IP-adressen toe te wijzen aan de apparatuur op uw netwerk . Klik op "Save Settings . "
4

Verander het laatste getal in de " Local IP Address " om een nummer hoger dan vermeld . Elke linksy router maakt gebruik van dezelfde standaard IP-adres . Omdat je twee van hetzelfde IP-adres niet kan hebben op een netwerk , verandert het Lokaal IP-adres om iets anders voor elke router . Klik op "Save Settings " om de router te updaten .
5

Klik op de hyperlink " Wireless " en vervolgens op de hyperlink " Basic Wireless Settings " . Wijzig de SSID op de router naam voor uw belangrijkste draadloze router overeenkomen . Elke router gebruikt als een range extender heeft dezelfde naam als de belangrijkste router op de apparaten die u aansluit op uw Wi - Fi-netwerk kan de hand - off van de router naar de extenders zonder probleem zorgen . Klik op " Save Setting " om de router te updaten .
6

Klik op de hyperlink " Wireless Security " . Wijzig de beveiligingsinstellingen en de beveiliging wachtwoord te stemmen op die van uw belangrijkste router . Klik op "Save Settings " om de router te updaten . Als u een 'open' netwerk te beheren , deze stap overslaan.
7

Koppel de router van de Ethernet -kabel en voert u stap een tot en met zes , bij elk volgend router die u wilt gebruiken als een range extender . < br >

Plaats 8 de eerste range extender binnen 30 meter van de belangrijkste router in het huis . Je moet overlappende hebt dekking om hiaten tussen de signalen te voorkomen . Dit maakt apparatuur om uit de hand tussen routers naadloos . Plaats elke daaropvolgende router binnen 30 meter van de laatste router .

Previous: Next:
  routers
·Hoe de PPPoE Password in 2Wire…
·Soorten Computer Routers 
·Toegang tot een router van Bel…
·Verschillen in Routers 
·Hoe te verbinden My Canon prin…
·Hoe je Cisco routers Upgrade 
·Hoe maak je een Cisco Catalyst…
·Hoe te Change My Xbox NAT Type…
·Netgear Inloggen mislukt 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is het belang van fysieke media in C…
·Hoe maak je Lotus Notes synchroniseren m…
·Installatie van de SMC SMCFS5 
·Linksys Firewall Rules 
·De Soorten Authenticatie in OSPF 
·Hoe kan ik een AirCard Gebruik 
·Hoe maak je een internet uitschakelen In…
·Hoe om te upgraden naar Draadloos intern…
·Hoe maak je een Ethernet -kabel verwijde…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com