Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
VoIP zal niet werken
Helaas zijn er een aantal zaken die uw VoIP -service zal houden van het goed functioneren . Het vinden van de oorzaak van uw VoIP werkt niet met zich meebrengt dat de fysieke hardware en uw netwerk of uw Internet- of VoIP- service provider te lossen . Gelukkig is het vereist weinig technische know -how om de problemen die ofwel slechte kwaliteit van uw VoIP- gesprekken of uw onvermogen om een VoIP-gesprek helemaal maken veroorzaken isoleren . Uw VoIP-provider is ook een factor . Instructies
Reset uw netwerk
1

Neem contact op met uw internetprovider en uw VoIP- service provider om te zien of er sprake is van netwerkstoringen in uw omgeving . Soms is je providers kunnen worden uitvoeren van onderhoud , die een verbinding kopen van 2

stopt met het internet . Sluit de computer af .

Druk op 3 en houd de resetknop van de ADSL-of kabelmodem . Soms is de internetverbinding moet worden vernieuwd , zodat een nieuw signaal kan worden verzonden naar uw VoIP- adapter . Houd de resetknop ingedrukt gedurende ongeveer 30 seconden met een puntig voorwerp , zoals een paperclip of een tandenstoker . De locatie van uw resetknop verschilt per DSL en kabel -modem , maar het is meestal gelegen aan de achterkant van het modem .

Press 4 Houd de reset- knop van uw VoIP- adapter ( als je die hebt ) gedurende ongeveer 30 seconden met een puntig object een indicator lampjes op de router zullen herhaaldelijk knipperen om u op de hoogte van de reset plaatsvindt .
fysieke Connections
5

Vervang de telefoonkabels van uw VoIP-telefoon met een ander telefoonsnoer in uw huishouden en maak een test gesprek om te zien of het telefoonsnoer is een probleem .
6

Schakel de Ethernet-kabel ( lijkt op een grotere telefoonverbinding ) met een andere Ethernet-kabel gebruikt . In eerste instantie zet de Ethernet- kabel van uw kabel- of DSL-modem om uw VoIP-adapter . Als u gebruik maakt van een dienst die een VoIP-adapter niet nodig is , schakelt de Ethernet-kabel op uw computer aansluiten op uw kabel- en DSL-modem om te controleren op connectiviteit .
7

Trek de stekker op de ADSL-of kabelmodem en uw VoIP- adapter . U het netsnoer kan een probleem met de macht krijgen om de apparaten
8

Voeg uw VoIP-software om vertrouwde applicaties met behulp van uw firewall -software te vernieuwen . Soms is je firewall kan uw VoIP- signaal blokkeren. Zoek uit wat Firewall- software die u gebruikt , indien aanwezig, en toegang tot het configuratiescherm . Voeg de software van uw VoIP-provider als vertrouwd . Bezoek sites zoals Bandwidth.com die VoIP testen uitvoert . Het controleert ook of er een firewall is het blokkeren van je VoIP-telefoon .

Previous: Next:
  routers
·Hoe je DD - WRT gebruiken voor…
·Toegang krijgen tot het intern…
·Goede Data Transfer Speed ​​vo…
·Hoe een Immateriële Lag Switc…
·Hoe te WRT54GS Restart 
·Hoe je anderen Blok Van Bounci…
·Hoe maak je een Netgear WGT624…
·Toegang tot een Linksys Router…
·Hoe kan ik een Gateway-adres z…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router te werk…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe maak je een draadloze router te werk…
Netgear Zal niet Acquire een IP 
Mijn Dell Computer maakt geen verbinding…
Mijn Acer laptop zal geen verbinding met…
Actiontec Modem Router zal geen verbindi…
Welke draadloze kaarten werken met Win2k…
  Netwerken Articles
·Hoe te WNR3500 wachtwoord wijzigen 
·De logische indeling van de knooppunten …
·Hoe je twee computers Link 
·Hoe Set Up JumpStart 
·Hoe te Load Balancing Implementeren op e…
·Stap-voor - stap aanwijzingen om IIS 6 c…
·Verbinding maken met een gedeelde map 
·Wat is een overlay ID XULRunner ? 
·Hoe je je interne IP- adres te vinden in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com