Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe maak je verbinding een D - Link router naar een AT & T DSL Modem
Met een always- on , high -speed internetverbinding , zoals DSL ( Digital Subscriber Line ) , een router is een voorzichtige aanvulling op uw lokale netwerk . Het filtert ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk, dat een inbreker geen toegang krijgt tot computers die zijn aangesloten op dat netwerk . Echter , het krijgen van uw computers , routers en modems op dezelfde pagina kan niet goed werkt "out of the box . " Er zijn een paar dingen die u moet zich bewust van , vooral als dit een draadloos netwerk . Wat je nodig hebt
ethernetkabels
Minstens drie stopcontacten
Ethernet-adapter in de computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel uw DSL-modem en D - Link router . Om het netwerk om zijn apparaten goed te herkennen , moeten deze apparaten in een bepaalde volgorde worden bevestigd .

Plug 2 in uw DSL- modem netsnoer . Er is meestal geen uit-knop op een modem . Gewoon inpluggen in zijn elektrische kabel zal zet hem aan . Geef uw DSL-modem een paar minuten om de verbinding opnieuw tot stand te AT & T's netwerk alvorens verdere actie .

Sluit uw D - Link router netsnoer 3 . Net als de DSL-modem , zal deze router waarschijnlijk niet over een schakelaar , gewoon de stekker in het stopcontact en het blijkt op . Laat de D - Link router zitten voor een paar minuten , terwijl de SCE haar verbinding met de DSL-modem en AT & T's netwerk .
4

Fysiek uw computer aan op de router met een Ethernet-kabel . Zelfs als de router en modem zijn draadloos , moet een fysieke verbinding worden opgezet om de router goed te configureren . Als dit niet een draadloos netwerk , dan is uw setup-procedure is nagenoeg voltooid .

Om toegang te krijgen tot een D - Link router op uw netwerk , opent u een Internet- browser en ga naar het 192.168.0.1 adres . Dit brengt u naar de interface van je D - Link router . De standaard gebruikersnaam is " admin " ( zonder de aanhalingstekens ) , en er is geen wachtwoord . Voer de gebruikersnaam en klik op de ' Inloggen ' knop . Dit brengt u naar het venster Setup . Raadpleeg de documentatie van uw D - Link router voor het wijzigen van het standaard wachtwoord ( sterk aanbevolen ) en het doorsturen van poorten .

Als dit een draadloos netwerk , heb je een paar verdere stappen . Verander eerst de SSID van uw netwerk ( Service Set Identifier ) titel, zodat je het kunt herkennen wanneer andere draadloze netwerken in de buurt zijn . Kies ook uw draadloze encryptie en wachtwoord . WPA2 ( Wi - Fi Protected Access 2 ) is een solide optie . Specifieke instructies zijn afhankelijk van uw model van D - Link router, dus raadpleeg uw documentatie ( die meestal te vinden op de website van de fabrikant als u het niet hebt bij de hand ) op Twitter 5

Koppel de Ethernet . kabel van de computer . Uw nieuwe draadloze netwerk moet zichtbaar met draadloze adapter van uw computer zijn . Windows en OS X zal u op de hoogte van netwerken die binnen bereik wanneer uw adapter actief is. Maak verbinding met de een met je SSID , en voer de wachtzin .

Previous: Next:
  modems
·Hoe te wijzigen van een Cisco …
·Hoe te verbinden Uw Dial Up Mo…
·Hoe maak je een Samsung Modem …
·Tekenen van een Bad Dial -Up M…
·Voordelen van een interne mode…
·Hoe maak je een Desktop Modem …
·Zyxel 660 Modem Specs 
·Hoe je draadloze instellingen …
·Problemen oplossen : DSL -mode…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Het upgraden van een Speedtouch 585 V6 
·Hoe maak je een netwerkverbinding op Win…
·Hoe de mailserver IP- adres te vinden 
·Hoe de DNS- resolutie Speed ​​Test 
·Hoe te Telnet gebruiken in Windows 
·Hoe maak je een MAC-adres een IP- adres …
·Hoe te Tether een ASUS Eee om Windows Mo…
·Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
·Hoe kan ik een Elite Proxy Switcher Gebr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com