Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Tekenen van een Bad Dial -Up Modem
Zoals elk stuk van computer hardware , een dial - up modem kan slecht gaan na vele jaren van gebruik of aankomen defect in de originele doos . Verschillende symptomen kunnen wijzen op een slechte inbelmodem dat reparatie of vervanging nodig heeft . Zelfs als deze indicaties verschijnen , moet u diverse andere controles en tests uit te voeren om te bevestigen dat de modem eigenlijk slecht is gegaan . Sommige van deze symptomen kunnen ook wijzen op onjuiste configuratie , omgekeerd lijn /telefoonsnoeren of verkeerde installatie . Zal niet Dial

Als het modem weigert om een telefoonnummer bij aansluiting op een lijn met een kiestoon , kan het zijn gegaan slecht . Een andere mogelijkheid is dat een compatibele driver niet is geïnstalleerd op de computer of misschien de verbinding tussen de computer en de modem is los geworden . Als het een externe inbelmodem , controleren om te zien of een van de lampjes aan of knipperen . Zo niet , zou het netsnoer of de netadapter zijn mislukt .
Zal geen verbinding

Nog een slechte tekenen voor een dial - up modem is als het herhaaldelijk wijzerplaten maar zal niet verbinden . Als de modem weigert om verbinding met het internet of een succesvolle verbinding zelden bereikt , zou het moeten worden vervangen. Echter , het is ook heel goed mogelijk dat de internetverbinding software-instellingen moeten worden aangepast . Probeer verbinding met een andere computer of modem op dezelfde lijn , met behulp van dezelfde software .
Verliest Connection

Een modem of de internetverbinding regelmatig verliest kan slecht zijn , als het niet de schuld van de Internet Service Provider ( ISP ) of telefoonmaatschappij . Om dit te controleren , probeer dan met behulp van verschillende modems of computers om verbinding te maken met dezelfde ISP met dezelfde telefoonlijn . Als u zelden of nooit verliezen de aansluiting onder een andere setup , het originele modem is waarschijnlijk een fout heeft begaan . Ook bevestigen dat je oproep hebt uitgeschakeld wachten ( om te voorkomen dat het onderbreken van de verbinding) .
Andere tekenen

Diverse andere tekenen
kan ook wijzen op een slechte dial - up modem . Als de modem een ​​rij van lampjes , het falen van de "MR " of " DSR " indicator oplicht is een negatief teken . Deze indicator activeert wanneer het modem verbinding heeft gemaakt met een lijn en gereed is om te bellen , volgens Microsoft . Andere slechte symptomen zijn een ongewoon warme exterieur , een brandende geur of een stekkerdoos die houdt het uitschakelen ( dit kan ook problemen met een ander apparaat aan te geven ) . Als je nog twijfelt , contact opnemen met de modem of de fabrikant van de computer voor hulp .

Previous: Next:
  modems
·Hoe kan ik verbinding Windows …
·Hoe maak je een Westell DSL -m…
·Kan een Inverted Codec Functie…
·Hoe de Westell Modem Software …
·Hoe te verbinden Mijn Linksys …
·How to Set Up een router voor …
·Hoe het opzetten van een Inter…
·Hoe kan I Bridge een Westell 6…
·Hoe gebruik je een fax modem n…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden twee computers op het T…
·Hoe te verbinden Servpro een Server 
·Hoe maak je een Ethernet- kaart te insta…
·MacBook Pro Met Ethernet Port Only 
·Wat is het verschil tussen een netwerk k…
·Hoe maak je een WRT150N Linksys Router m…
·Hoe het opzetten van een Patch Panel 
·Wat moet ik doen Zodra ik heb geïnstall…
·Hoe te delen mappen in OS X 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com