Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Wat moet ik doen Zodra ik heb geïnstalleerd mijn Netgear VPN ?
Een virtueel particulier netwerk maakt gebruik van het internet om externe verbindingen naar lokale netwerken te maken . Netgear VPN-software creëert VPN-verbindingen in een grote verscheidenheid van regelingen . Als je Netgear VPN- software hebt geïnstalleerd op een computer binnen het netwerk , gebruik deze om de verbinding te configureren met het internet . Als je een klant , moet u deze configureren volgens de specificaties van de netwerkbeheerder . Het kan nodig zijn gevorderde computervaardigheden. Voorlopige Eisen

Een VPN
maakt externe computer actoren tot een LAN vanaf elke locatie die de mogelijkheid om verbinding met het internet heeft . Als het netwerk heeft meer dan een computer , moet het een router die VPN-technologie verbonden met het internet ondersteunt . De router moet ook de aard van de IP- adres door de internet service provider . Zodra een gebruiker , ook wel een client , het netwerk via de router binnenkomt , kan hij toegang tot verschillende servers en bestanden die zich binnen het netwerk , zoals aangewezen door de beheerder .
Ipadres
< br

meeste providers > dat DSL bieden , kabel-of dial - up internetverbindingen bieden u een numerieke code heet een Internet Protocol-adres . Als uw ISP wijst u een dynamische ISP , kan het veranderen van tijd tot tijd en zal niet werken met VPN . Contact op met uw ISP voor een statisch IP-adres dat nooit verandert . Als je er geen kunt krijgen , kunt u een gratis service genaamd dynamische DDS dat brengt de veranderingen en stuurt ze naar een domeinnaam die u met hen te gebruiken . Maar uw firewall of router moet dynamisch DDS .
Router Setup

ondersteunen als netwerkbeheerder , gebruiken Netgear software om de router te programmeren om de juiste verbindingen te maken naar het Internet . Als klanten nodig hebben om toegang te krijgen tot het netwerk vanaf externe locaties , het programma van de router aan te bieden " tunnels . " Als er verbinding met andere netwerken via het internet , het programma van de router aan te bieden " hardnekkige tunnels . " Je moet ook de router programmeren voor het statische IP-adres van uw ISP of de domeinnaam die u ingesteld . U kunt dan kiezen verschillende encryptie-opties voor beveiliging . Exacte setup procedures variëren met verschillende routers . Zie handleidingen voor uw Netgear software en uw router .
Client Setup

Na installatie van de Netgear VPN -software op een computer die toegang tot het netwerk vanaf een externe locatie , u moet setup vermeldingen in het veiligheidsbeleid editor . In principe zal u de informatie voor het adres van het netwerk en de beveiligingsinstellingen zoals vastgesteld in het netwerk door de beheerder in te voeren . Als u klaar bent , klikt u op het pictogram en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord om verbinding met het netwerk . U kunt niet installeren Netgear VPN op een computer toegang tot een waaraan u bent niet bevoegd netwerk. Je moet specifieke details krijgen van de netwerkbeheerder .

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe je VPN-verbindingen maken …
·Hoe maak je een VPN configurer…
·Hoe u Windows VPN -software co…
·How to Set Up een gratis VPN M…
·Hoe je VPN gebruiken Met draad…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Cisco VPN Error 31 Certificaat…
·Hoe kan ik een Linksys Router …
·Hoe je de VPN -software uitsch…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Wat is Wireless Fidelity ? 
  Netwerken Articles
·Hoe te verbergen de hostnaam en het IP- …
·Hoe om te doen Dual Ventrilo 
·Hoe het verhogen van Online Webcam FPS o…
·Hoe kan ik een laptop Setup Met een Rout…
·GSM MAP Protocollen 
·Hoe kan ik een Linksys Wireless Notebook…
·Hoe je barcodes Trace 
·Wat is een Uplink -poort op een router ?…
·Delen van een Fiber Optic Cable 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com