Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Heeft de Acer 1410 Have a Modem
De Acer Aspire 1410 , een netbook - ? Kleiner , lichter en minder versierd versie van een laptop - die Taiwanese informatietechnologie en consumentenelektronica fabrikant Acer Inc uitgebracht in 2009 , heeft geen een modem voor computernetwerken . Echter , het heeft een aantal andere communicatie technologieën of functies sterk te compenseren voor deze omissie . Bedraad LAN

Voor bedraad netwerk of een lokaal netwerk of bekabeld netwerk , de Acer Aspire 1410 heeft een Ethernet- driver , compleet met een RJ - 45 aansluiting voor het insteken van de kabel . In vergelijking met een gewone modem op een pc , die meestal biedt tot 56 kilobits per seconde in de snelheid van gegevensoverdracht , de Aspire 1410 is Ethernet pieken op 1.000 megabits geïnstalleerd - of 1 gigabit - per seconde . Ook Ethernet van de netbook heeft een Wake - on - LAN-functie in te schakelen wanneer zij ontvangt een bericht van het computernetwerk .
Wireless LAN

Ook inbegrepen op de Acer Aspire 1410 is een draadloze LAN-functionaliteit , waarbij de ingebouwde Wi - Fi - gecertificeerde Acer InviLink Nplify biedt . Ondersteunen van het Acer SignalUp , een technologie vertegenwoordigd door dual microstrip antennes op 11.6 - inch LCD -scherm van de netbook voor een omnidirectionele signaal sfeer . De vorm en omvang van het signaal bol is bedoeld voor een sterke draadloze verbinding . De Acer InviLink Nplify houdt zich aan het Institute of Electronics and Electrical Engineers 802.11b/g/Draft-N normen .
WPAN

De Acer Aspire 1410 heeft een draadloze netwerkomgeving , een communicatietechnologie bijzonder voor mobiele toestellen zoals smartphones of personal digital assistants . De precieze technologie gebruikt is Bluetooth 2.1 + Enhanced Data Rate draadloze mogelijkheden , gebruikt voor het uitwisselen van gegevens over korte afstanden met een hoge mate van veiligheid .
WWAN

De Acer Aspire 1410 van wireless wide area network , ook gebruikt voor mobiele telefoons , is een quad - band standaard . Deze bestaat uit de 850MHz , 900MHz , 1900 MHz en 2100 MHz- frequentiebanden van de High Speed ​​Packet Access en Universal Mobile Telecommunications System normen, en de 850MHz , 900MHz , 1800 MHz en 1900 MHz van het Global System for Mobile Communications , General Packet Radio Service en Enhanced Data tarieven voor GSM Evolution protocollen .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je verbinding een Net…
·Hoe het opzetten van het IP vo…
·Hoe kan ik een Internet Modem …
·Hoe te Modem Overdracht van ge…
·Hoe Hook Up Draadloos internet…
·Hoe maak je GPS inschakelen va…
·Instructies over hoe je een DS…
·De verschillen tussen een Wire…
·Toegang tot een Netopia DSL Mo…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Wat is Thin Client technologie? 
·Wat gebeurt er als ik niet over een Defa…
·Hoe maak je verbinding een Toshiba- lapt…
·Hoe Hook Up een laptop naar een desktop …
·Hoe maak je een Westell DSL -modem confi…
·De bijwerkingen van Wireless EMF Modems 
·Hoe om te bepalen Als Googlebot is het s…
·Hoe maak je een Siemens SpeedStream 4100…
·Hoe de Gateway verkrijgen op mijn comput…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com