Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe te openen een poort met een Comcast Cable Modem
Het type netwerkapparatuur Comcast zaken die u hangt af van verschillende factoren . Terwijl een fundamentele internet pakket slechts een standaard DOCSIS kabelmodem vereist , kunnen andere diensten het gebruik van een modem kan netwerkadresomzetting vereist . Comcast kan zowel een router en een modem voor deze toewijzen , of ze kunnen je alleen maar te voorzien van een enkele gateway modem . In dit geval , zal je in de gelegenheden waar je een poort van uw programma's gebruiken op uw Comcast modem moet openen . Gelukkig zijn alle toegewezen gateway modems worden geleverd met een onboard grafische gebruikersinterface waarmee u de poort vrij gemakkelijk te openen . Hoewel de methoden voor deze procedure op elk apparaat zijn vergelijkbaar , er zijn belangrijke verschillen als het gaat om de toegang tot de interface en het maken van de nodige configuraties . Voordat u de interface en het openen van de poort voor uw specifieke merk of model , moet u eerst uw interne Internet Protocol ( IP ) -adres te verkrijgen . Instructies
verkrijgen Interne IP
1

Open het venster Uitvoeren door gelijktijdig houden van de " Windows " toetsen " R " .

Type "Control netconnections " 2 in het venster Uitvoeren en druk op " Enter . " Dit zal een venster Netwerk Connections draaien .
3

rechtermuisknop op het pictogram van uw lokale verbinding en klik op ' status . " Dit opent een nieuw dialoogvenster .
4

Klik op de "Details " knop . Dit zal een tweede venster met verbindingsstatistieken openen.
5

Noteer het adres dat naast " IPv4-adres . " Dit is uw lokale netwerk adres . Klik op de knop "Sluiten " om gegevens te sluiten en klik vervolgens op " Close" weer te sluiten Status .
Arris Kabel \\ Touchstone Telephony Gateways
6

Start uw webbrowser . Elke browser moeten werken om toegang te krijgen tot de interface op de Arris Touchstone kabel-of telefonie- gateway modem .
7

Wis uw startpagina URL- adres uit de adresbalk en vervolgens vervangen door " 192.168.2.1 " en druk op " Enter . " Dit zal een Enter Network venster Password laden .

type " 1234 " in het vak "Wachtwoord " 8 en klik op de knop "OK" . Dit zal de gateway modem optie 's te openen .
9

Klik op de " General Setup " knop in het linkerpaneel . Dit zal een lijst met setup - gerelateerde opties in het linker deelvenster te vergroten .
10

Klik op het menu " NAT " uit te breiden en klik vervolgens op de " Virtual Server " link. Dit zal zorgen voor een nieuwe set opties in het midden van het scherm .
11

Selecteer de " Enable Virtual Server " vakje . Typ uw lokale IP in het veld " Private IP " en typ vervolgens de poort die u wilt openen , zowel in de " Prive " en " openbare " port boxes . Klik op de " Type" drop-down en klik op het type protocol selecteren . Als je zeker bent van het, selecteer de "Beide " optie .

Type 12 een opmerking bij deze poort regel in het veld "Commentaar " en klik vervolgens op de knop 'Toevoegen' .

D - Link Cable Modem Gateways
13

Open uw webbrowser . Elke browser moet goed werken met web - gebaseerde interface van de D - Link's .
14

Wis de bestaande URL uit de adresbalk , voer " 192.168.0.1 " en druk vervolgens op " Enter . " Dit opent een D -Link Inloggen pagina .

Type 15 " admin " en " password " in de " Gebruikersnaam " en velden " Password " en klik op de knop "Login" . De D - Link interface zal verschijnen .
16

Klik op de "Advanced "-link bovenaan de pagina . Dit zal de opties die beschikbaar zijn in het linkervenster zijn gewijzigd.
17

Klik op de " Doorschakelen " knop . Dit zal een Forwarding tafel opties haven uitbreiden in het midden van je scherm .

Type 18 uw lokale adres in het veld " Local IP Address " en typ vervolgens de poort die u wilt openen in zowel de " Start " en " End " -poort velden . Klik op de " Protocol " expansie -menu en selecteer het type protocol . U kunt de " Beide " optie te selecteren als je onzeker bent .
19

Klik op de " Enabled " vakje en klik vervolgens op de knop 'Toepassen' .
Linksys WCG200 Comcast Cable Modem Gateway
20

Start uw webbrowser . De meeste browsers zou moeten werken met de WCG200 interface.

Type 21 " 192.168.1.1 " in de adresbalk en druk op " Enter . " Dit moet een log openen dialoogvenster . Als u ontvangt de pagina kan niet worden weergegeven fout , probeer dan " 192.168.0.1 " en druk op " Enter ".

Type " Comcast " 22 en " 1234 " in de " Gebruikersnaam " en velden " Password " en klik op " Aanmelden. " Als u een ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord fout , type " admin " in het veld " Gebruikersnaam " te ontvangen en laat het veld " Password " leeg.
23

Klik op de " Applications & Gaming tab " . Dit is de vijfde tabblad gelegen nabij de top van de pagina . Dit zal een Port Range tabel weer in het midden van de pagina .

Type 24 de naam van het programma waartoe de haven behoort in het vak " Application " . Typ de poort die u wilt openen in zowel de " Start" en " End" vakjes en klik op het menu " Protocol " uit te breiden . Klik op " TCP ", " UDP " of "Beide . Kies" Als je onzeker bent , selecteert u de "Beide " optie .
25

Typ uw lokale adres in het veld " IP-adres" en klik op de " Enabled " in. Klik op de "Save Settings " knop aan de onderkant en sluit de interface .
Motorola SBG - serie Cable Modem Gateway
26

Open uw webbrowser . Terwijl de SBG - x -interface werkt mogelijk niet met alle browsers , zal het goed functioneren met Internet Explorer of Mozilla Firefox .

Type " 192.168.0.1 " in de adresbalk en druk op 27 " Enter ". Als u een foutmelding krijgt , probeer dan " 192.168.100.1 " en druk op " Enter . " Dit opent een Motorola Inloggen webpagina.

Type 28 " admin " in het vak " Username " en " motorola " in het " Password " in en klik op de knop" Login " .
29

Selecteer de " Advanced " -link bovenaan en klik vervolgens op de " doorschakelen " knop . Dit zal de Port Forwarding tabel uitbreiden in het midden van je scherm .

Type 30 uw interne adres in het veld " Local IP- Adr " . Typ de poort die u wilt openen in het " Start" en " End" -poort velden . Vouw het menu " Protocol " en selecteer " TCP ", " UDP " of "Beide . " Select "Beide " als je onzeker bent .
31

Klik op de " Enabled " vakje op het recht en klik vervolgens op de " Apply " knop onderaan .
Netgear CG814 Comcast Cable Modem
32

Open een webbrowser . Elke browser moet goed werken met de CG814 -interface .

Type 33 " 192.168.0.1 " in de adresbalk en druk op " Enter . " Dit zal u vragen om uw log - in informatie .

Type 34 " comcast " en " 1234 " in de " Gebruikersnaam" en "Wachtwoord" vakjes en klik op de knop "OK " . Dit brengt u naar een Welcome to Comcast thuisnetwerken pagina .
35

Klik op de " Feature Setup "-link , die is gelegen op de top . Dit zal een nieuwe set opties in het midden van de pagina weer te geven .
36

Klik op de link " Port Configuration " . Dit zal een sectie Port Forwarding in de buurt van de onderkant van de pagina uit te breiden . Typ de naam van de applicatie waar de poort die u wilt openen hoort in het veld "Application Name " . Typ het poortnummer dat u wilt openen beide velden " Port Range " in .
37

Openen " Protocol " en selecteer het type van de poort gebruikt . Als je onzeker bent , selecteert u "Beide . " Typ het IP- adres van uw computer in het veld " IP-adres" . Klik op " Enable " en klik vervolgens op " Apply" om op te slaan .

Previous: Next:
  modems
·Comcast Cable Modem Eisen 
·Hoe maak je een luxe Option HS…
·Wat is het verschil tussen Int…
·Hoe de Westell Modem Software …
·Hoe kan ik een printer Leer Ne…
·Mijn Sprint DSL -modem werkt n…
·Hoe maak je verbinding een mod…
·Instructies voor de 2Wire DSL …
·Hoe maak je een Westell 6100 D…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van Bluetooth op een Ga…
·Hoe een Intruder permanent te verwijdere…
·Linksys zal niet toestaan ​​IP Vernieuwi…
·Hoe om te communiceren tussen Macs en pc…
·802.11x Protocollen 
·Hoe maak je een Windows Proxy Server Set…
·Over Netgear Wireless Routers 
·Hoe de PPPoA Gebruikersnaam en wachtwoor…
·Verbinding maken met een draadloos WEP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com