Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Linksys zal niet toestaan ​​IP Vernieuwing
Uw Linksys router IP-adressen toewijst aan apparaten als u de verbinding en sluit uw computer , smartphone of tablet naar uw thuisnetwerk . In het zeldzame geval dat uw apparaat wordt weergegeven aangesloten op de router , maar niet in staat is om verbinding met het internet , kan uw apparaat moet u het IP -adres is toegewezen om het te vernieuwen . Meestal kan dit worden gedaan door simpelweg het loskoppelen van uw apparaat en opnieuw aan te sluiten . Als dit niet werkt , echter , moet je om te gaan door andere stappen voor probleemoplossing op uw Linksys router . Ontkoppelen en opnieuw aansluiten Uw apparaat

In het geval dat uw apparaat niet in staat om verbinding te maken met internet , maar lijkt te worden aangesloten op de router , moet u eerst proberen om los en sluit uw toestel weer . Afhankelijk van het apparaat , kunt u gewoon de Wi - Fi- verbinding uit te schakelen , wacht een paar seconden en daarna weer inschakelen om opnieuw te verbinden . Deze actie lost veel problemen IP - gerelateerde met router verbindingen .
Zet het apparaat uit uw apparaten

Als het loskoppelen en opnieuw aansluiten van uw apparaat heeft uw probleem niet kunt oplossen , moet u proberen het aandrijven het apparaat uit en opnieuw te starten . U dient dit ook te doen op de Linksys router . Trek de stekker van de router , wacht ongeveer 10 seconden en steek de stekker opnieuw in Waif voor de LED's om aan te geven de router is online en klaar om verbindingen te accepteren , en sluit uw apparaten en probeer de Internetverbinding .
< br >
Linksys Factory Reset of upgraden Firmware

Als een power cycle van de Linksys router niet werkt , moet je volgende stap zijn om de fabrieksinstellingen van uw Linksys -router . Dit wordt bereikt door op de reset- knop op de router terwijl deze is aangesloten gedurende ongeveer 30 seconden . Dit zal de router gereset , dus je moet het opnieuw opzetten van uw netwerk. Zodra dit is gebeurd , kunt u uw internetverbinding te testen . Als de verbinding nog steeds niet werkt , moet je ook kijken op de Linksys support site om te bepalen of er een firmware- upgrade voor uw router en vervolgens compleet dat proces .
Return Uw router
< br >

in het geval dat geen van de bovenstaande stappen resulteerde in een stabiele internet verbinding voor uw apparaten , moet u uw Linksys router terugkeren voor een nieuwe. Bovenstaande paragrafen beschrijven alle van de gebruiker kunnen worden onderhouden stappen die mogelijk is om een router te lossen zijn . Als ze niet werken , dan is de apparatuur is het meest waarschijnlijk defect en moet worden vervangen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe kan ik een LinkSys IP conf…
·Hoe Set Up Remote Access voor …
·Hoe Hook Up Mac-computers met …
·Hoe kan ik een printer toevoeg…
·Hoe kan ik een laptop Internet…
·Hoe een IP Conflict Problemen 
·Hoe kan ik Windows XP Network …
·Toegang krijgen tot gegevensbr…
·Hoe kan ik een laptop Synchron…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe kan ik een LinkSys Wireless Router i…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe kan ik een Linksys Router Problemen 
Hoe het opzetten van een Linksys WRT54G …
Linksys Network Hub instructies 
Linksys Wireless Adapter problemen 
Hoe kan ik een Linksys Wireless Adapter …
Linksys Wireless Routers Informatie 
  Netwerken Articles
·Ethernet Configuration Protocol Testen 
·Hoe je je IP- adres te wijzigen in Linux…
·Hoe je IP-adres verbergen met een Proxy …
·Hoe maak je een draadloze zetten in een …
·Hoe maak je een netwerk Jack Install 
·Hoe te Gigabit inschakelen op Netgear WN…
·Hoe om uw werkelijke Internet Speed ​​Te…
·Hoe te verbinden twee pc's draadloos 
·Hoe maak je Stuur een fax met DSL 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com