Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe het opzetten van een computernetwerk
Technologische vooruitgang heeft het veel gemakkelijker om het opzetten van een thuis-of kantoornetwerk dan het vroeger maakte . Zelfconfigurerend schakelaars en besturingssystemen hebben het mogelijk gemaakt voor bijna iedereen voor het opzetten van een klein netwerk . De omvang en reikwijdte van het netwerk dat u bouwen is afhankelijk van uw omgeving en uw budget . Zorg ervoor dat u uw verwachte uitkomst voordat u begint met uw computer netwerk op te bouwen . Instructies
1

Bepaal of u een bekabeld of draadloos netwerk op te bouwen . De belangrijkste overwegingen zijn budget en veiligheid . Als je een hoge beveiliging nodig hebben , een bedraad netwerk is een betere keuze . Als de beveiliging nood is niet zo hoog , maar de begroting is een belangrijke overweging , dan is een draadloos netwerk moet passen bij de factuur . Kopen van 2

Het verwerven van de noodzakelijke apparatuur op basis van uw beslissing infrastructuur . Als u kiest voor een bekabeld netwerk groter is dan 15 tot 20 apparaten te installeren , moet u waarschijnlijk een consultant om de bedrading en installatie verwerken huren. Als u een draadloos netwerk installeert , zal u een of meer draadloze toegangspunten nodig . Met een van beide type infrastructuur u Internet-verbinding nodig hebt via een Internet Service Provider .
3

Bepaal uw IP-adressering regeling en IP-adressen toe te wijzen aan elke server in uw netwerk . Servers krijgen statische IP-adressen , zodat ze gemakkelijk te vinden op het netwerk met behulp van DNS- services . Particuliere netwerken gebruiken meestal een " 192.168.0.n " range , waarbij " n" het hostadres van elk afzonderlijk apparaat . Wijs een subnet mask van " 255.255.255.0 " voor deze serie . Windows Vista en Windows 7 bieden automatische IP- adressering , dat elk apparaat automatisch een IP -adres , gebaseerd op wat het besturingssysteem bepaalt via netwerk discovery processen toewijst .
4

Selecteer uw werkgroepnaam en toewijzen aan elke computer het netwerk . Klik op "Start ", rechtermuisknop op "Computer " en klik op "Eigenschappen . " Klik op de "Change Settings " knop en verander de naam werkgroep. U kunt de standaard werkgroepnaam , dat is " MSHOME " op Windows Vista en Windows 7 te verlaten , maar als u Windows XP of oudere besturingssystemen op uw netwerk moet u de standaard "WERKGROEP " te veranderen in " MSHOME . " < br >
5

Controleer verbinding als uw netwerk is aangesloten . Klik op "Start ", " Computer " en uitbreiden van de " koppeling Network " om andere apparaten op uw netwerk . Als u alle andere aangesloten computers en printers kunt zien , bent u klaar. Als je niet kunt zien andere computers , controleert u de netwerkinterface configureren , correcties aanbrengen en opnieuw testen . De overige stappen zijn voor draadloze netwerken .
6

Wijs een uitzending SSID of netwerknaam , uw draadloze router als u zetten in een draadloos netwerk . Dit is de naam die verschijnt wanneer u scant naar beschikbare netwerken . Tenzij u het opzetten van een openbare Wi - Fi-hotspot , kies een naam die is onduidelijk en niet eenvoudig aan te sluiten met uw huis of uw bedrijf . De specifieke instructies voor deze stap en de volgende verschillen naar gelang van de specifieke draadloze router die u gebruikt , zodat uw installatie handleiding te raadplegen voor informatie over de configuratie .
7

Wijs een encryptie type om uw netwerk . Kies WPA2 - Enterprise of WPA2 - Personal voor de hoogste veiligheid beschikbaar . Wijs een wachtwoord van ten minste acht alfanumerieke tekens worden gebruikt door de encryptie-algoritme . Uw router kan een herstart nodig om de configuratiewijzigingen effectiever maken .
8

Verifieer connectiviteit voor uw draadloze netwerk . Klik op "Start ", " Computer " en uitbreiden van de " koppeling Network " om andere apparaten op uw netwerk . Als u alle andere aangesloten computers en printers kunt zien , bent u klaar. Als je niet kunt zien andere computers , controleert u de netwerkinterface configureren , correcties aanbrengen en test opnieuw .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Een beschrijving van de integr…
·Hoe Network PC's met een serië…
·Hoe maak je een zelfgemaakte N…
·Verschillen tussen peer - to-p…
·How Do You Log in om een Links…
·Verschil tussen Cat 5 en Cat 6…
·Hoe je Track Wat is Passing Th…
·Wat zijn MTU -instellingen ? 
·Hoe u uw netwerk Vereenvoudig 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Struts Tiles Alternatieven 
·Hoe de fabrikant van een NIC Card Tell v…
·Hoe maak je een UPnP 2Wire Router op U-V…
·Hoe te Netnummer van uw keuze met behulp…
·Gedeelde Mapmachtigingen in XP 
·Hoe in te loggen om een 2Wire 2700HGE 
·Hoe maak je een ShadowMail account Toega…
·Belang van Computer Multimedia 
·Heeft Wireless Router beveiliging Affect…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com